Hadi bakaLım yorumLar . ipcucu yok takım veremiyorum. cevapları beklıyorum biLene + rep
-oZKan- Ceo Admin 27 Kas 2008 #1 Hadi bakaLım yorumLar . ipcucu yok takım veremiyorum. cevapları beklıyorum biLene + rep
AnqéŁ ~ Bayan Üye 27 Kas 2008 #2 Takım versen cok qüzeL oLurdu ya Türk fLnmı ? Gurbetci veya Onu söLé bari..
M mesut_acet Banned 27 Kas 2008 #11 ozkan abi sen bizi kandırıyon bu adam hakem ve Türk hakemi yaklaşdıysam eğer bu mesajı cvpla
-oZKan- Ceo Admin 27 Kas 2008 #12 mesut_acet' Alıntı: ozkan abi sen bizi kandırıyon bu adam hakem ve Türk hakemi yaklaşdıysam eğer bu mesajı cvpla Genişletmek için tıkla ... ole bı sacmalık yaparmıyım yabancı bır futbolcu .
mesut_acet' Alıntı: ozkan abi sen bizi kandırıyon bu adam hakem ve Türk hakemi yaklaşdıysam eğer bu mesajı cvpla Genişletmek için tıkla ... ole bı sacmalık yaparmıyım yabancı bır futbolcu .
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 28 Kas 2008 #17 tony hangı tony luca tony imi diyosun o degıldır herhalde Türk deılse Portekiz asıllıdır ama isim konusunda henuz bı tahmınım yok
tony hangı tony luca tony imi diyosun o degıldır herhalde Türk deılse Portekiz asıllıdır ama isim konusunda henuz bı tahmınım yok