Bu Duayi Okuyana Iki Milyon Sevap Verilir

GülCe1

Bayan Üye
Abdullah bin Evfá (R.A.)dan riváyet edilmi$tir: Demi$tir ki, Hz. Peygamber (A.S.) Efendimiz $öyle buyurdu: "Her kim,

" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikelehü ehaden sameden lem yelid, ve
lem yûled ve lem yekün lehü küfüven ehad ."

derse, Cenáb-I Allah kendisine iki milyon seváb yazar.

MANASI:

Allah'tan baska hiç bir ilâh (ibadet edilecek) yoktur. O tekdir, esi
ortagi yoktur. Birdir, her türlü ihtiyaç için basvurulandir.
Dogmamis ve dogrulmamistir. Ve onun hiç bir dengi benzeri yoktur. Ve asla olamaz da...

Paylasım için tesekkürler böyle seylere inanmayın derim bunlar sadece tesvık amaclı bu duaları okuyabilmemiz için

vesselam

veddua

ben bu yoruma katilmiyorum bizim dinimizde o kadar kücük seylerle sevap kazanmak var ki

ve ayrica ben bu duayi namaz hocasindan okudum ve yazip yayinladim....

ben bu yoruma katilmiyorum bizim dinimizde o kadar kücük seylerle sevap kazanmak var ki

ve ayrica ben bu duayi namaz hocasindan okudum ve yazip yayinladim....
neyse sen beni anlamadın bu duayı okuyanlara lafım yok paylasıma da tesekkur ettım dıkat edersen fakat böyle seylerle 2 milyon sevap kazanmak varken millet hiç namazda kılmasın oructa tutmasın zekat ta vermesin günde bir kere bu duayı okusun işin içinden çıksın yok böyle bir şey.....

ne demek istedigini anladim ama yapilan herseyin farki baskadir namaz kilmak her müslümanin boynunun borcudur cünkü farzdir onun yerine baska birsey yapilmaz zekat veremesin mesela yada baska birsekilde namazi telafi edemesin bunlar sadece Allah katinda terazin icin olacak artilarin olabilir ancak kardesim....

ne demek istedigini anladim ama yapilan herseyin farki baskadir namaz kilmak her müslümanin boynunun borcudur cünkü farzdir onun yerine baska birsey yapilmaz zekat veremesin mesela yada baska birsekilde namazi telafi edemesin bunlar sadece Allah katinda terazin icin olacak artilarin olabilir ancak kardesim....

neyse gülce kardeşim paylaşım için ALLAH c.c razı olsun

devam ettirirdim de sonuçta aynı dini savunuyoruz kavga etmeyelim:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri