ALIN size kapkalıcı dövme ve uyguLayan gerizekaLı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Ağu 2010 #2 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? Evet , Daha Değişik Modelini..
oNesTar Kayıtlı Üye 20 Ağu 2010 #5 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? dövmeden soğutuyorlar adamı durduk yere :S
' Kontes.. Bayan Üye 20 Ağu 2010 #6 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? cidden ne şekil ama xD aynen ben sogudum şahsen
CimCime66 Bayan Üye 21 Ağu 2010 #7 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? zaten Dövmeye SicaK bakmamda buda bi ayri igernC oLmus :s emegine sagLiK Canim
---> Bu Dövmeden İsteyen ? zaten Dövmeye SicaK bakmamda buda bi ayri igernC oLmus :s emegine sagLiK Canim
Tox'e Bayan Üye 21 Ağu 2010 #9 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? Ayy berbatt . Yaptıranın aklından şüphe ederim .
' Kontes.. Bayan Üye 21 Ağu 2010 #10 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? rica ederim bunu yaptırmak yürek ister bence ya o acıya katlanmak ıyy korkutucu
---> Bu Dövmeden İsteyen ? rica ederim bunu yaptırmak yürek ister bence ya o acıya katlanmak ıyy korkutucu
M marvin27 Kayıtlı Üye 11 Şub 2011 #11 ---> Bu Dövmeden İsteyen ? sonuç süper olmuş fakat yinede ben almıyayım