Bu dizi olay yaratacak

RaPizM^^

Bayan Üye
Ünlü Amerikan dizisi "Spartacus" 15 Eylül Çarşamba günü e2'de 19 Eylül Pazar günü ise CNBC-e'de başlıyor

Çizgi roman estetiğinin ve ileri görsel effect tekniklerinden yararlanılarak çekilen yapımın Türkiye'dede yayınlanacağı haberi gelir gelmez dizinin tutkunları *****ya kaçan erotik görüntüler ve yoğun şiddet dolu sahneleri yüzünden RTÜK'e çok iş düşeceği yorumunu yapmaya başladı. Ancak dizinin ağırlıkta olduğu erotik ve bol kanlı şiddet sahnelerinin olduğu gibi değil makaslanarak ekrana getirileceği öğrenildi.
Arena'da gladyatörler tarafından öldürülmeye mahkum edilmişken galip çıkan ve kendi de gladyatör olan Spartacus'ü Galler kökenli Andy Whitfield canlandırıyor. Yıllarca Türk seyircisini ekran başına kitleyen Zeyna rolüyle tanınan Lucy Lawless ise gladyatör evinin sahibinin hırslı karısını canlandırıyor. Lawless'in sevişme sahneleri dikkat çekiyor

---> Bu dizi olay yaratacak

Ay bekliyorum bunu çok çok meraklaa xD
İzliycem kesinlikle.

Ben de bekleyenlerdenim :)

e2'de sansürsüz veriyo bunlar cnbc-e'de izlemek daha iyi olcak (:)

türkce dublaj alt yazı yazıo bi kaynakta.

ama ne kadar doğru bilemicem :pp

1. Sezonunu izledim.2. sezonu Ocakta.
GLadyatör FiLmi.Eski Romayı başarı iLe canLandırmışLar
BayanLar pek hoşLanmaz,ama erkekLerin hoşuna gidecektir.
Bol bol Bornografik bölümLer var.
Trakyalının ( Spartacus ) Sevgilisi Çok güzel ,Batiatusun karısının göğüsleri hoş.
Anıl`ın kuLakLarını çınLatıyorumxD
Şimdiden iyi seyirLer,konu içinde teşekkürler.xD

O mesajı gördükten sonra tereddüt ettim izlesem mi izlemesem mi die xD

Hbr için teşekkürler cnm (:)

xD

akın tam senden beklediğim tarzda msj yazmıssn xD
rica ederm .)

Bu Filmin sansürLük yerLerini Buğularlarsa Pek çok kişi tarafından ( Erkekler ) pek memnuniyetle karşıLanmaz.xD
O Bölümleri keserlerse 50 dk lık böLüm 40 dk ya düşer.xDBuda seyiri bozar.:pp

O mesajı gördükten sonra tereddüt ettim izlesem mi izlemesem mi die xD

Hbr için teşekkürler cnm (:)

rica ederm bebeim :R

Bu Filmin sansürLük yerLerini Buğularlarsa Pek çok kişi tarafından ( Erkekler ) pek memnuniyetle karşıLanmaz.xD
O Bölümleri keserlerse 50 dk lık böLüm 40 dk ya düşer.xDBuda seyiri bozar.:pp

adam tecrübeli beyler xD

Güzel diziye benziyor izleyecem. ayrıca flashforward ıda kesinlikle öneririm

tavsiye ederim fakat acık sahneler cok oldugu icin kızların izlemesinin taraftarı değilim eğer acık sahneleri gözleri kapalı izleyeceklerse benım bile midem kaldırmıyo cünkü xD kızlarda izleyebilir

diğer sahnelere bakacak olursak Lostdan biLe daha güzel oldugunu söyleyebilirim

tavsiye ederim fakat acık sahneler cok oldugu icin kızların izlemesinin taraftarı değilim eğer acık sahneleri gözleri kapalı izleyeceklerse benım bile midem kaldırmıyo cünkü xD kızlarda izleyebilir

diğer sahnelere bakacak olursak Lostdan biLe daha güzel oldugunu söyleyebilirim

Kimse inanmaz buna.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri