Bu da polis! İnsan olmak için emre gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Bu da polis! İnsan olmak için emre gerek yok

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]

Miting günü öğretmen evinin önündeki kalabalık Tuncelililer sokağındaki kalabalık ile birleşti bunu inkar edemezsin değil mi?

Mitingi düzenleyen , Chp Elazığ il başkanı .Fevzi çakmak mahallesin de ise Tuncelili vatandaşlarımızın çoğunlukta yaşadığı bir bölgedir. Mitinge destek verenlerin çoğunluğunu onlar oluşturuyordu sadece.

Aynı kalabalık Fevzi Çakmak tarafında olay çıkardı ve 8 kişi göz altına alındı bundan haberin var mı?
Bu bilgiye nerden ulaştın bilmiyorum ama gerçeklik payı olsa bile olayları farklı boyuta çekmek isteyen gruplar illa ki olacaktır. Pireye kızıp yorgan yakılmaz.

Eğer bir ülkücü sadece AKP hükümeti düşsün diye bdp ve chp zihniyetini estekliyorsa ben onun ülkücülüğünden şüphe ederim kardeşim.
Gelelim en önemli yere :)
Ben Bozkurt'um dedim . Ülkücüyüm demedim ! Sen beni Devlet Bahçeli'nin ülkücülerinden sandın heralde :)

Gelelim diğer bir konuya. Ülkücüler adına konuşmam gerekirse , hiçbir ülkücü sırf merkez sağ diye Akp hükemitinin de tarafında yer almaz !

Rahmetli Alparslan TÜRKEŞ : " Sol ile olan kavgamız dan dolayı Sağ ile olan kavgamızı bir süreliğine erteliyoruz " ...

Bu sözden sonra kimsenin ülkücülüğünden şüphe etmezsin artık !

Hayırlı geceler :)

Mitingi düzenleyen , Chp Elazığ il başkanı .Fevzi çakmak mahallesin de ise Tuncelili vatandaşlarımızın çoğunlukta yaşadığı bir bölgedir. Mitinge destek verenlerin çoğunluğunu onlar oluşturuyordu sadece.

Bu bilgiye nerden ulaştın bilmiyorum ama gerçeklik payı olsa bile olayları farklı boyuta çekmek isteyen gruplar illa ki olacaktır. Pireye kızıp yorgan yakılmaz.

Gelelim en önemli yere :)
Ben Bozkurt'um dedim . Ülkücüyüm demedim ! Sen beni Devlet Bahçeli'nin ülkücülerinden sandın heralde :)

Gelelim diğer bir konuya. Ülkücüler adına konuşmam gerekirse , hiçbir ülkücü sırf merkez sağ diye Akp hükemitinin de tarafında yer almaz !

Rahmetli Alparslan TÜRKEŞ : " Sol ile olan kavgamız dan dolayı Sağ ile olan kavgamızı bir süreliğine erteliyoruz " ...

Bu sözden sonra kimsenin ülkücülüğünden şüphe etmezsin artık !

Hayırlı geceler :)

Onların oluşturması sorun değil asıl sorun neden bdp il başkanlığının oraya gidildi?

Adımdan ne kadar eminsem verdiğim bilgiden de o kadar eminim kardeşim. :)

Bu arada benim ülkücü arkadaşlarım var ve hemen hemen hepsi başbakanımızın arkasında..Hem öyle diyorsun da akp mitingindeki pankartı görmedin heralde?

headline.jpg

Bu pankarttan sonra hiçbir ülkücü sırf merkez sağ diye Akp hükemitinin de tarafında yer almaz demezsin heralde ?

Sana da hayırlı geceler..

Görmek görmek görmek . . .

Neyi göreceğiz acaba güzel kardeşim?Bebek katillerinin destekçileriyle iş birliği yapan Atatürkçü olduğunu iddia eden sözde vatanseverleri mi?Elin yahudisiyle,hristiyanıyla iş birliği yapıp sokaklarda ibadet yerlerimize,evlerimize,dükkanlarımıza saldıran kansızları mı?Ülkede iç karşıklık yaratmak isteyen dinsizlere uyan sahte müslümanları mı?Ya da dur dur başı açık halde kadınlı erkekli saf oluşturup cuma namazı kılanları mı?Gezi parkındaki fuhuşçuları mı esrarcıları mı?

Ve Allah size şifa versin diyorsunuz.Versin kardeşim versin bana şifa oradaki kardeşlerime de akıl ve iman versin inşallah..

++

Konuyu kapatmıştım fakat;öyle bir video paylaştın ki tıpkı Akp hükümeti gibi ucuz siyasete girdin ..

Önce Bahçeli'nin bu konuda ki açıklamasını dinlemeni öneririm.

Ankara'da Melih Gökçek'in paralı askerleri bu pankartı açmıştır. Sen isminden nasıl eminsen bende bu kadar eminim ! O pankartı açan soytarıları Mhp tabanına mal edemez kimse.

Akp hükümeti sallandığı için yine ülkücü tabanı yanlarına çekip bu işten sıyırma derdindedir.

Fatiha okumasını bilmez bu ülkücüler deyip, faşisttir bu ülkücüler deyip tıpkı referandum da olduğu gibi şimdi de ülkücüler den medet ummak Bahçeli'nin de dediği gibi Şeref.zliktir !

Son sözümüzü söylemedik !

Son kez olarak iyi geceler :)

Konuyu kapatmıştım fakat;öyle bir video paylaştın ki tıpkı Akp hükümeti gibi ucuz siyasete girdin ..

Önce Bahçeli'nin bu konuda ki açıklamasını dinlemeni öneririm.

Ankara'da Melih Gökçek'in paralı askerleri bu pankartı açmıştır. Sen isminden nasıl eminsen bende bu kadar eminim ! O pankartı açan soytarıları Mhp tabanına mal edemez kimse.

Akp hükümeti sallandığı için yine ülkücü tabanı yanlarına çekip bu işten sıyırma derdindedir.

Fatiha okumasını bilmez bu ülkücüler deyip, faşisttir bu ülkücüler deyip tıpkı referandum da olduğu gibi şimdi de ülkücüler den medet ummak Bahçeli'nin de dediği gibi Şeref.zliktir !

Son sözümüzü söylemedik !

Son kez olarak iyi geceler :)

Madem daha yazmayacan bari son söyleyeceklerimi de diyeyim..

Hadi o kişiler dediğin gibi olsun.Çevremde ülkücüler var ve başbakan Erdoğan'ı destekliyorlar.Ben onları gördüğüm için bu pankartı açanların yüzde yüz ülkücü olduğuna inanıyorum.

Bu arada AKP'nin ülkücüleri yanına çekmesine gerek yok ki.Halk zaten AKP ile.

Neyse uzatmayalım konuyu hadi sanada hayırlı geceler.. :)

Çevremde ülkücüler var ve başbakan Erdoğan'ı destekliyorlar.Ben onları gördüğüm için bu pankartı açanların yüzde yüz ülkücü olduğuna inanıyorum.
Çevrende bulunan ülkücüler milli şuur ve davasından bihaber insanlar olmalı. Hiçbir ülkücü davasını satmaz ! İktidar yalaksı olmaz ! Sorsana bi o arkadaşlarına Alparslan TÜRKEŞ'in "9 Işık" adlı kitabını okumuşlarmı ?
Bugün bozkurt işareti yapan ben ülkücüyüm diye dolaşıyor ortalıkta :)
Dava kimlerin eline kalmış . Vah vah...

Gelelim bodladığım kısma .

Habere tık !

Yanlış şeylere inanıyon hemşommmmm :)

Çevrende bulunan ülkücüler milli şuur ve davasından bihaber insanlar olmalı. Hiçbir ülkücü davasını satmaz ! İktidar yalaksı olmaz ! Sorsana bi o arkadaşlarına Alparslan TÜRKEŞ'in "9 Işık" adlı kitabını okumuşlarmı ?
Bugün bozkurt işareti yapan ben ülkücüyüm diye dolaşıyor ortalıkta :)
Dava kimlerin eline kalmış . Vah vah...

Gelelim bodladığım kısma .

Habere tık !

Yanlış şeylere inanıyon hemşommmmm :)

Bu olay dava satma değil kardeş aklını kullanmadır.Dış güçlerin oyununa gelenlerle bir olmamadır.Vatan söz konusu olunca,vatanın birliği ve beraberliği söz konusu olunca yeri gelince iktidarla da iş birliği yapılır.Eğer sen iktidarı kendine bir düşman bellemişsen zaten amaç muhalefetlik yapmak değildir.İşler değişir.

Muhalefetin işi düşmanlık değildir ha güzel kardeşim.Muhalefet iktidar işlerini daha iyi yapsın diye denetleme kurulu gibi bir şeydir.Sen bu işi değiştirip düşman olarak algılar ve algılatırsan yazık olur hemde çok yazık olur.

Resimlere gelince o kişinin orada olması bunların içindekilerin ülkücü olmadığını kanıtlamaz.

Birde bu resme bakalım.

dik-dur-egilme-ulkuculer-seninle_462517.jpg

Dünya'ya açılalım birde..

fad69d8e-b5d8-e211-9ee7-14feb5cc13c9.jpg

380672.jpg

999340_552516881472394_974001506_n.jpg

1017279_554968864565426_1679549536_n.jpg

Kim kimin ne mal olduğunu biliyor yani kardeş.Dünya tanımış bu adamı siz sevseniz ne olur sevmeseniz ne..

By SerhaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Görmek görmek görmek . . .

Neyi göreceğiz acaba güzel kardeşim?Bebek katillerinin destekçileriyle iş birliği yapan Atatürkçü olduğunu iddia eden sözde vatanseverleri mi?Elin yahudisiylehristiyanıyla iş birliği yapıp sokaklarda ibadet yerlerimizeevlerimizedükkanlarımıza saldıran kansızları mı?Ülkede iç karşıklık yaratmak isteyen dinsizlere uyan sahte müslümanları mı?Ya da dur dur başı açık halde kadınlı erkekli saf oluşturup cuma namazı kılanları mı?Gezi parkındaki fuhuşçuları mı esrarcıları mı?

Ve Allah size şifa versin diyorsunuz.Versin kardeşim versin bana şifa oradaki kardeşlerime de akıl ve iman versin inşallah..

++

Merhaba.
Sayın locKe, yukarıda alıntıladığınız bana " By SerhaT " tarafından bana cevaben yazılmış bir yazı biliyorsunuz.

Bu durumda bana veya serhat kardeşimize bir şey söylüyorsunuz aslında.Hangimize söylemiş olsanız bile diğerimize de bir şeyler söylemiş
oluyorsunuz.

örtülü ödenekli konuşup yazmak yerine biraz daha açık ve net olmanızda yarar olabilir diyorum.

Teşekkür ediyorum.

Bu olay dava satma değil kardeş aklını kullanmadır.Dış güçlerin oyununa gelenlerle bir olmamadır.Vatan söz konusu oluncavatanın birliği ve beraberliği söz konusu olunca yeri gelince iktidarla da iş birliği yapılır.Eğer sen iktidarı kendine bir düşman bellemişsen zaten amaç muhalefetlik yapmak değildir.İşler değişir.

Muhalefetin işi düşmanlık değildir ha güzel kardeşim.Muhalefet iktidar işlerini daha iyi yapsın diye denetleme kurulu gibi bir şeydir.Sen bu işi değiştirip düşman olarak algılar ve algılatırsan yazık olur hemde çok yazık olur.

"Ülkücü" yemininden bihaber olmanın vermiş olduğu rahatlıkla bu tarz olayların dava satma değil de "akıl" kullanmak olarak yorumlaman hiç şaşırtmadı beni kardeş ...

Ülkücü Yemini ;
Varlığına, birliğine ve yücelerin en yücesi olduğuna inandığımız
Allah 'a,Kur-an'a, Vatan'a , Bayrağa ve Silaha yemin olsun!
Şehitlerim, Gazilerim ve Başbuğ 'um emin olsun!
Ülkücü Türk gençliği olarak;
Komünizme,Faşizme,Kapitalizme, Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz,
Son nefer, Son nefes, Son damla kana kadardır!
Mücadelemiz MİLLİYETÇİ TÜRKİYE 'ye,
TURAN 'a kadardır!
Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız!
Satanlardan olmayacağız,Kaçanlardan olmayacağız !
Yılmayacağız!
Yıkılmayacağız!

Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

Ülkesinin her metrekaresini karış karış satan iktidarla, ülkücü hareketin birleşip destek vermesi söz konusu değildir ! ( Özelleştirilip yahudi şirketlere peşkeş çekilen yerlerin listesini çıkarttırma bana ,biliyorsundur az çok )

Bizim amacımız iktidar düşmanlığı değil . Devletimizin bekasını , milletimizin refahını korumaktır !
Vatan söz konusu oluncavatanın birliği ve beraberliği söz konusu olunca yeri gelince iktidarla da iş birliği yapılır

Bu cümlene Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesiyle cevap vermek istiyorum ;

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

Resimlere gelince o kişinin orada olması bunların içindekilerin ülkücü olmadığını kanıtlamaz.
demişsin ...

Öyleyse paylaştığın fotoğrafta Milliyetçi bıyığı bırakmış birinin de ülkücü olduğunu kanıtlamaz ! Bıyığı çıkan herkes istediği şekli verip meydanlarda çağrışım yapabilir ...

Dünya dan paylaştığın fotoğraflara gelecek olursak , malum 11 yıllık Akp iktidarı "Arap Dünyası" na büyük önem vermiştir. Arakan Müslümanları,Suriye de ki din kardeşlerimiz,Filistinde ki müslümanlar vs...
Müslüman kesimden destek görmesinden daha doğal ne olabilir ki ?

Irak'ın Selahaddin kentine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde teröre karşı düzenlenen eylem sırasında göstericilerin arasına karışan 2 intihar eylemcisinin üstlerindeki bombaları patlatması sonucu, aralarında Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Muhtarloğlu'nun da bulunduğu 13 kişi öldü, 71 kişi yaralandı.

2 Gün önce yaşandı bu olay.

Sen hiç Kerküklü Türkemn kardeşlerimiz için gözyaşı döken ,Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi de Çinliler'in eziyet edip öldürdüğü Türkler için ağlayıp gözyaşı döken Başbakan ve kurmaylarını gördün mü ?

Varsa yoksa Araplar...

Dünya Malı Dünya da kalır kardeşşşşş . Gerçekler diğer tarafta belli olur ;)

Haydi selametle kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri