Bu da polis! İnsan olmak için emre gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Bu da polis! İnsan olmak için emre gerek yok

Eylemci insan gibi davransa polis de insanca davranır da ...

Merhaba.
Vah kardeşim vah.

Sizin hastalığınızın çaresi malesef bulunamadı.
Bulunma ihtimali de henüz yok.

Ne diyelim,yaradan size de derman verir inşallah.

O zaman, belki sadece bakmaz,görebilmeniz de mümkün olabilir.

Tez günde şifa bulmanızı dileriz.

Tartismiyoruz konu uzerine yorum yapiyoruz :)

Tas yureklilikse evet oyleyim ve ordakilere ciddi ciddi acimiyorum. Madem acinalacak durumdalar bitirsinler bukadar basit.

Merhaba.
evet arkadaşlar. yeşil kardeşime kimse karışmasın lütfen.

Görmüyormusunuz?, kendisi ileri demokrasiye sahip bir ülkede yaşıyan,
özgür düşünceli hür bir insan.

Evet böyle değerli arkadaşlarımıza ve fikirlerine saygı göstermek zorundayız.
Teşekkür ediyorum, hepinize,sağolun.

Merhaba.
evet arkadaşlar. yeşil kardeşime kimse karışmasın lütfen.

Görmüyormusunuz?, kendisi ileri demokrasiye sahip bir ülkede yaşıyan,
özgür düşünceli hür bir insan.

Evet böyle değerli arkadaşlarımıza ve fikirlerine saygı göstermek zorundayız.
Teşekkür ediyorum, hepinize,sağolun.

Sen kendi yorumlarinla dalga gec once.

Sen kendi yorumlarinla dalga gec once.

Merhaba.
neden dalga geçeyim?.
Siz kendinizi dalga geçilecek biri olarak mı düşünüyorsunuz?.

Siz benim için samimi ve dürüst bir insansınız.
Fikirlerinizin farklı olması bunu değiştirmez.

Ama farklı bir deyişle;
Ben olsaydım sizin yerinizde, mavikalem34' ünde başkalarının da gönlünü kırmamaya özen gösterirdim.

Merhaba.
neden dalga geçeyim?.
Siz kendinizi dalga geçilecek biri olarak mı düşünüyorsunuz?.

Siz benim için samimi ve dürüst bir insansınız.
Fikirlerinizin farklı olması bunu değiştirmez.

Ama farklı bir deyişle;
Ben olsaydım sizin yerinizde, mavikalem34' ünde başkalarının da gönlünü kırmamaya özen gösterirdim.

Benim niyetim ne seni nede baskasini kirmak. Yazdigini kim okursa okusun dalga gectigini dusunur. Hic kimse kendini dalga gecilecek birisi olarak gormez.
Neyse kirdimsa ozur dilerim a yorumunuzdan baska turlu anlamam imkansizdi.

:D [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] et bakiyim bir kufur madem edeceksin icinde kalmasin

bir dhkpc uyesı öldü diyee ortalıgı ayaga kaldıranlar bi polis bu olaylarda ölünce hiç sesini çıkartmıyor.... bı kocakarı ki o da dhkpc uyesı polise sapanla taş atarken kahraman....polis mudahele edınce polis suçlu..... polis orantısız güç kullanıyormuş gelin ben size taş atayım küfür edeyim bakim sizin tepkınız ne olacak ? benım arabamın camını kırmakla ne hakkını savunuyosun sen acaba ? Bu adamlar degılmıydı Ankarada bayrak yakanlar eeee daha neyını savunuyoruz bunların anlamıs degılım...... Gün birlik olma günü gençler Dış güçlerin oyununa gelmeyin..

.

Polisi kimse oyuncak etmesin.Polis bana niye jop vurmuyor , biber gazı sıkmıyor ? 20.yaşıma gireceğim hayatımda bir defa bile ne karakola gittim , ne jop yedim , ne biber gazı yedim.

ÇÜNKÜ BEN YANLIŞ OLAN HİÇBİR OLAY VE HİÇBİR YERDE BULUNMADIM !​

Benim niyetim ne seni nede baskasini kirmak. Yazdigini kim okursa okusun dalga gectigini dusunur. Hic kimse kendini dalga gecilecek birisi olarak gormez.
Neyse kirdimsa ozur dilerim a yorumunuzdan baska turlu anlamam imkansizdi.

Evet işte yeşil; hemde gerçek yeşil bu.

sizin dalga geçmek olarak adlandırdığınız şey,başkalarına gösterilen saygıdır.

Her ne kadar farklı fikirlerde olursak olalım, saygı en başta gelen insani vasıflardandır.
Bir başka deyişle demokrasidir. ama biz gerçek bir demokrasiden söz ediyoruz.

Evet yapılan işler ve söylenen sözler kişilikle ilişkilidir.
siz benim hakkımda ne söylerseniz söyleyin ben size saygısızlığı aklımdan bile geçirmem.

İşte asıl demokrasi budur. Ne kadar saygılısınız,sizin fikirlerinizde olmayan insanlara. Sadece bana değil tüm arkadaşlara.

Aslında hakettiğiniz kadar saygı gösteriyorsunuz karsınızdaki insanlara.

Farklılık başka, saygı başkadır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Evet işte yeşil; hemde gerçek yeşil bu.

sizin dalga geçmek olarak adlandırdığınız şey,başkalarına gösterilen saygıdır.

Her ne kadar farklı fikirlerde olursak olalım, saygı en başta gelen insani vasıflardandır.
Bir başka deyişle demokrasidir. ama biz gerçek bir demokrasiden söz ediyoruz.

Evet yapılan işler ve söylenen sözler kişilikle ilişkilidir.
siz benim hakkımda ne söylerseniz söyleyin ben size saygısızlığı aklımdan bile geçirmem.

İşte asıl demokrasi budur. Ne kadar saygılısınız,sizin fikirlerinizde olmayan insanlara. Sadece bana değil tüm arkadaşlara.

Aslında hakettiğiniz kadar saygı gösteriyorsunuz karsınızdaki insanlara.

Farklılık başka, saygı başkadır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Dusuncekerimi savunus tarzim farkli olabilir ama saygisz oldugumu dusunmuyorum.

Neyse sohbet olmasin

Merhaba.
Vah kardeşim vah.

Sizin hastalığınızın çaresi malesef bulunamadı.
Bulunma ihtimali de henüz yok.

Ne diyelim,yaradan size de derman verir inşallah.

O zaman, belki sadece bakmaz,görebilmeniz de mümkün olabilir.

Tez günde şifa bulmanızı dileriz.

Görmek görmek görmek . . .

Neyi göreceğiz acaba güzel kardeşim?Bebek katillerinin destekçileriyle iş birliği yapan Atatürkçü olduğunu iddia eden sözde vatanseverleri mi?Elin yahudisiyle,hristiyanıyla iş birliği yapıp sokaklarda ibadet yerlerimize,evlerimize,dükkanlarımıza saldıran kansızları mı?Ülkede iç karşıklık yaratmak isteyen dinsizlere uyan sahte müslümanları mı?Ya da dur dur başı açık halde kadınlı erkekli saf oluşturup cuma namazı kılanları mı?Gezi parkındaki fuhuşçuları mı esrarcıları mı?

Ve Allah size şifa versin diyorsunuz.Versin kardeşim versin bana şifa oradaki kardeşlerime de akıl ve iman versin inşallah..

Görmek görmek görmek . . .

Neyi göreceğiz acaba güzel kardeşim?Bebek katillerinin destekçileriyle iş birliği yapan Atatürkçü olduğunu iddia eden sözde vatanseverleri mi?Elin yahudisiyle,hristiyanıyla iş birliği yapıp sokaklarda ibadet yerlerimize,evlerimize,dükkanlarımıza saldıran kansızları mı?Ülkede iç karşıklık yaratmak isteyen dinsizlere uyan sahte müslümanları mı?Ya da dur dur başı açık halde kadınlı erkekli saf oluşturup cuma namazı kılanları mı?Gezi parkındaki fuhuşçuları mı esrarcıları mı?

Ve Allah size şifa versin diyorsunuz.Versin kardeşim versin bana şifa oradaki kardeşlerime de akıl ve iman versin inşallah..

Merhaba.
herşeyden önce gösterdiğiniz nezaket ve güzel uslubunuz için teşekkür ediyorum.
Genelde bu pek gösterilmiyor.

Bu nedenle,yine haddimiz olmadan son olarak bir öneride bulunmak isterim.
Gereğini yaparsınız,yapmazsınız size kalmış.

Önce kendi yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun lütfen. Kendinizle bile nasıl bir çelişkiye düşüyorsunuz bir görün. En azından acaba doğru olabilirmi diye iyi niyetle yapın bunu.

Ve son olarak; Başkalarının aklını, başkalarının sözlerini kullanmayın, derim.

Neden derseniz, yaradan bize aklımızı fikrimizi de lütfetmiş biliyorsunuz. Ve bizler bunları kullanmayarak,bizlere sorulacak hesap karşısında verebilecek bir cevabımız olamaz. Buna lütfen dikkat edelim ve hayatımız boyunca uygulamaya çalışalım.

Farklı fikirler güzelliktir. Farklılık hoşluktur. Farklılık demokrasidir.

İslam ise,olabilecek,yapılabilecek ve insanlığın ulaşabileceği en son nokta yani en mükemmel, en hatasız bir demokrasidir.

Ben sizin şahsi fikirlerinize asla kızmam.
Amma bir papağan olarak yaşamanıza sadece üzülürüm. Elimden malesef birşey gelmiyor bu uyarılar haricinde. Çünkü yaradan sizi yarattıklarının en şereflisi, en mükemmeli olarak yaratmış. O, bu, diğeri, ötekisi, yani hiç kimse en azından senden de, benden de üstün değillerdir.

Bendeniz böyle düşünür böyle yaşarım. Eh siz nasıl bir yaşam tercih edersiniz biz bilemeyiz. En iyisini yine siz bilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.Saygılar benim güzel kardeşim.

Son zamanlarda Polislerimiz malesef şamar oğlanına dönmüş. Şimdi herkes kendi savunduğu tarafın propagandasını yapıyor.

Gezi parkı olayları yüzünden polisi savunan AKP'lileri anlamak imkansız.Bana çok samimiyetsiz geliyorlar !

Ya bu Türk polisi şamar oğlanına çevrilirken neredeydiniz siz? Mesela sizin vekilinizin oğlu polisleri sıraya dizdirdiğinde neredeydiniz? Polislerin apoletleri sökülürken? Bugün "analar ağlamasın" diye kandırdığınız süreçte kanka olduğunuz BDP'nin vekili S.Tuncel polisi tokatlarken, âkil karı K. Hatemi tehdit yağdırırken, polisin fotoğraf makinesine el koyarken, Sırrı Süreyya denen PKK'lı Türk polisine emir yağdırırken, Osman Baydemir polise s..tir çekerken neredeydiniz?

En başta da dediğim gibi herkes savunduğu tarafın propagandasını yapıyor malesef. :)

Son zamanlarda Polislerimiz malesef şamar oğlanına dönmüş. Şimdi herkes kendi savunduğu tarafın propagandasını yapıyor.

Gezi parkı olayları yüzünden polisi savunan AKP'lileri anlamak imkansız.Bana çok samimiyetsiz geliyorlar !

Ya bu Türk polisi şamar oğlanına çevrilirken neredeydiniz siz? Mesela sizin vekilinizin oğlu polisleri sıraya dizdirdiğinde neredeydiniz? Polislerin apoletleri sökülürken? Bugün "analar ağlamasın" diye kandırdığınız süreçte kanka olduğunuz BDP'nin vekili S.Tuncel polisi tokatlarken, âkil karı K. Hatemi tehdit yağdırırken, polisin fotoğraf makinesine el koyarken, Sırrı Süreyya denen PKK'lı Türk polisine emir yağdırırken, Osman Baydemir polise s..tir çekerken neredeydiniz?

En başta da dediğim gibi herkes savunduğu tarafın propagandasını yapıyor malesef. :)
Samimiyetsiz bulup bulmamak senim fikrin. Ve sadece fikir..
Akpli oldugumuz ici savunmuyoruz polis sadece akp nin polisi degil. Ki savunanlar sadece akpli degil bunu sende bilirsiniz.
Yukarda verdigin orneklerdede polisler icin ayni seyi dusunuyordu (m) k simdide...
Ozaman savunmadigimizi kim dedi kardesim?
Bu arada hos geldin

Samimiyetsiz bulup bulmamak senim fikrin. Ve sadece fikir..
Akpli oldugumuz ici savunmuyoruz polis sadece akp nin polisi degil. Ki savunanlar sadece akpli degil bunu sende bilirsiniz.
Yukarda verdigin orneklerdede polisler icin ayni seyi dusunuyordu (m) k simdide...
Ozaman savunmadigimizi kim dedi kardesim?
Bu arada hos geldin

Cemaat yapılanması altında Emniyet Teşkilatına alınan "badem bıyıklılar"dan haberiniz varmı ?
2009 yılında soruların sızdırılmasından dolayı iptal edilen polislik sınavlarından haberiniz varmı ?
Polis MYO'nda öğrencilerin çoğunun Akp sempatizanı olması tesadüf mü ?(Nerden biliyorum,Dayımınoğlu ve arkadaşlarımdan)
Sivas'ta Özel Harekatçılar'ın 2011 yılında Polislik Yürüyüşünde Ozan Arif'in eserini okuyup , daha sonra Kim bunlar - Bozkurtlar ... Sözlerinden dolayı o amirin görevden alındığından ?

Bakın bu liste uzar gider, ilk etapta aklıma gelenleri yazdım bi 10 dakikalık araştırma yaparak bu örnekleri çoğaltabilirim. Hala daha son 11 yıldır Akp iktidarı'yla birlikte polis yapılanmasının ne halde olduğunu görmemek yanlış olur.

Akp Vekilinin oğlu polisleri sıraya dizdiğinde de tepki gösterdik diyorsunuz da bakınız http://www.duslerforum.org/polise-sanik-gibi-teshis-t457522.html?t=457522&highlight=Vekilin+O%F0lu
bu konuya yapılan yorum "0" ..

Ayrıca çevremde bulunan çoğu Akp'li seçmenden gözlemleyerek tepki verilmediğini söylüyorum.

Bu arada Hoş bulduk :R

Cemaat yapılanması altında Emniyet Teşkilatına alınan "badem bıyıklılar"dan haberiniz varmı ?
2009 yılında soruların sızdırılmasından dolayı iptal edilen polislik sınavlarından haberiniz varmı ?
Polis MYO'nda öğrencilerin çoğunun Akp sempatizanı olması tesadüf mü ?(Nerden biliyorum,Dayımınoğlu ve arkadaşlarımdan)
Sivas'ta Özel Harekatçılar'ın 2011 yılında Polislik Yürüyüşünde Ozan Arif'in eserini okuyup , daha sonra Kim bunlar - Bozkurtlar ... Sözlerinden dolayı o amirin görevden alındığından ?

Bakın bu liste uzar gider, ilk etapta aklıma gelenleri yazdım bi 10 dakikalık araştırma yaparak bu örnekleri çoğaltabilirim. Hala daha son 11 yıldır Akp iktidarı'yla birlikte polis yapılanmasının ne halde olduğunu görmemek yanlış olur.

Akp Vekilinin oğlu polisleri sıraya dizdiğinde de tepki gösterdik diyorsunuz da bakınız http://www.duslerforum.org/polise-sanik-gibi-teshis-t457522.html?t=457522&highlight=Vekilin+O%F0lu
bu konuya yapılan yorum "0" ..

Ayrıca çevremde bulunan çoğu Akp'li seçmenden gözlemleyerek tepki verilmediğini söylüyorum.

Bu arada Hoş bulduk :R

Ben kendi yorumuma ve kendi bakis acima bakarim. Sen burdaki yorumlar uzerine demissin. Baska bir akpli nasil bakar durumlara olaylara neler yapmistir beni ilgilendirmiyor.
Burdaki yorumlara dedigin icin dedim. Bende akpliyim ama ben aklpliyim diye pilisi savunmuyorum. Dedigim gibi pokis herkesin polisi (ben gozumde)
Akp ne yapmistir nekadar samimidir bilemicem ben kendi dusuncelerime bakiyorum.
Polise nerde ne turlu saldiri olursa olsun yine ayni yorumlari yaparim.
Ki hatali polis yokmu var elbet... ama genel olarak bakiyorum ben aralarindaki curuklere degil..
Her meslekte oldugu gibi polislerin icindede curuk elmalar var ama geneline baktigimda polislerle eylemcileri kiyaslamam bile.
Gondeedigin linki ilkdefa goruyorum. Gozden kacmis olamazmi? Kendi adima...keske gordugunde guncel tutsaydin gormemize yardimci olmus olurdun. Simdi beni tanimiyor gibi isine gelmediginiz gozden kaciyor gibi cumle kurarsan gercektende kirilirim.. oyle biri olmadigimi biliyorsundur.

Akp degil babamin oglu olsa haksizlik ettigi yerde savunmam.

Son düzenleme:

Merhaba.
herşeyden önce gösterdiğiniz nezaket ve güzel uslubunuz için teşekkür ediyorum.
Genelde bu pek gösterilmiyor.

Bu nedenle,yine haddimiz olmadan son olarak bir öneride bulunmak isterim.
Gereğini yaparsınız,yapmazsınız size kalmış.

Önce kendi yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun lütfen. Kendinizle bile nasıl bir çelişkiye düşüyorsunuz bir görün. En azından acaba doğru olabilirmi diye iyi niyetle yapın bunu.

Ve son olarak; Başkalarının aklını, başkalarının sözlerini kullanmayın, derim.

Neden derseniz, yaradan bize aklımızı fikrimizi de lütfetmiş biliyorsunuz. Ve bizler bunları kullanmayarak,bizlere sorulacak hesap karşısında verebilecek bir cevabımız olamaz. Buna lütfen dikkat edelim ve hayatımız boyunca uygulamaya çalışalım.

Farklı fikirler güzelliktir. Farklılık hoşluktur. Farklılık demokrasidir.

İslam ise,olabilecek,yapılabilecek ve insanlığın ulaşabileceği en son nokta yani en mükemmel, en hatasız bir demokrasidir.

Ben sizin şahsi fikirlerinize asla kızmam.
Amma bir papağan olarak yaşamanıza sadece üzülürüm. Elimden malesef birşey gelmiyor bu uyarılar haricinde. Çünkü yaradan sizi yarattıklarının en şereflisi, en mükemmeli olarak yaratmış. O, bu, diğeri, ötekisi, yani hiç kimse en azından senden de, benden de üstün değillerdir.

Bendeniz böyle düşünür böyle yaşarım. Eh siz nasıl bir yaşam tercih edersiniz biz bilemeyiz. En iyisini yine siz bilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.Saygılar benim güzel kardeşim.

Size de merhaba..Aynı tavrı sizden de görmek güzel.İnsan özellikle tartışma esnasında böyle tavırlar bekliyor karşıdakinden.

Konuya dönecek olursak;

Çelişki demişsiniz.Gösterir misiniz bende göreyim o çelişkileri kendimi düzeltirim böylece.

Başkalarının aklını kullanıyorum öyle mi?Bu kanıya nasıl vardınız değerli kardeşim?

Gezi parkını görmemiş olmam mı konu?Gezi parkını geçelim burada da bir avuç çapulcu çıktı sokağa.Neymiş Taksim'e destek yürüyüşü..Yarısından fazlası bdpli diğerleri de dinden uzak ayakçı takımı..

Şimdi size soruyorum benim polisi destekler yorumum mudur sizi bu kadar kızdıran?Ülkeyi kaosa sürükleyenleri desteklememem midir acaba sizin düşüncelerimi beğenmeyip papağana benzetişiniz?

Ben düşüncelerimin tamamen arkasındayım.Düşüncelerimin arkasında olduğum kadar dünya lideri denilen ve o vasfı taşıyan sayın başbakanımızın düşüncelerinin de arkasındayım üstadım.

Saygılarımla..

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]

Gezi parkını geçelim burada da bir avuç çapulcu çıktı sokağa.Neymiş Taksim'e destek yürüyüşü..Yarısından fazlası bdpli diğerleri de dinden uzak ayakçı takımı..

Hemşehrim , bu bodladığım kısımdan kastın Elazığ mı ?

Eğer memleketimizi kast ettiysen cevap vermek isterim.
Şu görüntülerde görmüş olduğunuz gibi ellerinde TÜRK ve ATATÜRK bayrağı olan
insanların katılımıyla gerçekleştirilmiş herhangi bir taşkınlık yapılmadan dağılmış bir eylemci potansiyeli varken neye dayanarak çapulcu diyorsun ?
İçlerinde bir Bozkurt olarak ben de vardım. Ne çapulcuya denk geldim ne bdp'liye.Dinden uzaklarmı onu bilemiyorum çünkü;dinle alakalı bir durum yoktu. Kimsenin inanışı da zaten kimseyi alakadar etmez.

Buyrun izlemeyenler için :)

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]

Hemşehrim , bu bodladığım kısımdan kastın Elazığ mı ?

Eğer memleketimizi kast ettiysen cevap vermek isterim.
Şu görüntülerde görmüş olduğunuz gibi ellerinde TÜRK ve ATATÜRK bayrağı olan
insanların katılımıyla gerçekleştirilmiş herhangi bir taşkınlık yapılmadan dağılmış bir eylemci potansiyeli varken neye dayanarak çapulcu diyorsun ?
İçlerinde bir Bozkurt olarak ben de vardım. Ne çapulcuya denk geldim ne bdp'liye.Dinden uzaklarmı onu bilemiyorum çünkü;dinle alakalı bir durum yoktu. Kimsenin inanışı da zaten kimseyi alakadar etmez.

Buyrun izlemeyenler için :)

Aynen hemşehrim Elazığ.

Miting günü öğretmen evinin önündeki kalabalık Tuncelililer sokağındaki kalabalık ile birleşti bunu inkar edemezsin değil mi?

Aynı kalabalık Fevzi Çakmak tarafında olay çıkardı ve 8 kişi göz altına alındı bundan haberin var mı?

Onun dışında defalarca miting yaptılar sesimizi çıkarmadık.Neden diyecek olursan memleketimizin huzurunu bozmak istemiyoruz güzel kardeşim.Hatta polise destek yürüyüşü yapılacaktı emniyet ve valiliğin ricası üzerine iptal edildi Elazığspor taraftar grupları tarafından.

Eğer bir ülkücü sadece AKP hükümeti düşsün diye bdp ve chp zihniyetini estekliyorsa ben onun ülkücülüğünden şüphe ederim kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri