Herkes kendi tarzı olan kıyafet, takı, ayakkabı veya aksesuar ne varsa paylaşabilir. (:
Amor Bayan Üye 24 Eyl 2012 #1 Herkes kendi tarzı olan kıyafet, takı, ayakkabı veya aksesuar ne varsa paylaşabilir.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Eyl 2012 #10 ---> Bu Benim Tarzım Son düzenleme: 25 Eyl 2012
Amor Bayan Üye 25 Eyl 2012 #11 ---> Bu Benim Tarzım Bu da [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] un tarzı. p
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Eyl 2012 #15 ---> Bu Benim Tarzım Başka siteden yükle yine yok bişi yapamdın xD
AyPerisi Bayan Üye 25 Eyl 2012 #18 ---> Bu Benim Tarzım leylmira' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben senden alıntı yaptım resimdeki küpe hariç tarzım olduğu içinsitede bulmakta zorlandım ayrıca bir de böyle vs. yalnız yukarıda bir açık kahverengi ayakkabı olayı var o iğrenç ayakkabı tarzı hariç diğerleri bana uyuyor ...... ivana sert gibi bizimle değııılsin diyen var mı?xD
---> Bu Benim Tarzım leylmira' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben senden alıntı yaptım resimdeki küpe hariç tarzım olduğu içinsitede bulmakta zorlandım ayrıca bir de böyle vs. yalnız yukarıda bir açık kahverengi ayakkabı olayı var o iğrenç ayakkabı tarzı hariç diğerleri bana uyuyor ...... ivana sert gibi bizimle değııılsin diyen var mı?xD
leylmira Bayan Üye 25 Eyl 2012 #19 ---> Bu Benim Tarzım hmm benziyoruz desene buda benim en sevdiklerimden
AyPerisi Bayan Üye 25 Eyl 2012 #20 ---> Bu Benim Tarzım leylmira' Alıntı: hmm benziyoruz desene buda benim en sevdiklerimden Genişletmek için tıkla ... sen benim yerime buluyorsun gibi geliyor bana [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]xDbenim tarzlarımı buluyorsun
---> Bu Benim Tarzım leylmira' Alıntı: hmm benziyoruz desene buda benim en sevdiklerimden Genişletmek için tıkla ... sen benim yerime buluyorsun gibi geliyor bana [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]xDbenim tarzlarımı buluyorsun