Bu Aşk Fazla Sürmez (23 Ağustos 2013)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluee

Kayıtlı Üye
rzpnx.jpg


Vizyon Tarihi: 23 Ağustos 2013
Yapımı : 2013 - İngiltere
Tür : Komedi , Romantik
Süre: 97 Dak.
Yönetmen : Dan Mazer
Oyuncular : Rose Byrne , Simon Baker , Jason Flemyng , Minnie Driver , Stephen Merchant
Senaryo : Dan Mazer
Yapımcı : Tim Bevan , Eric Fellner

İMDB Puanı:5,8
Orijinal adı: I Give It A Year
Dağıtımcı: M3

Özet & detaylar
Nat ve Josh bir partide tanıştıklarından bu yana, ziyadesiyle zıt kişiliklere sahip olmalarına rağmen son derece mutlu bir beraberlik yaşayan bir çifttir. Oldukça başarılı bir kariyere sahip olan Nat, bu başarısını daimi kılmak için azimle çalışmakta; bir yazar olan Josh ise başarıya ulaşabilmek için sürekli mücadele etmektedir. Karakter farklılıklarına rağmen ilişkilerini yürüten çift sonunda evlenme kararı alır. Ancak bu karar başta aileleri olmak üzere, arkadaşlarını ve yakın çevrelerini olumsuz düşüncelere sevk eder. Hayatlarındaki herkes Nat ve Josh'un bu evliliği bir yıldan fazla sürdüremeyeği konusunda emindir. Nat ve Josh, eski sevgililerinin cazibesine ya da çekici müşterilerinin karizmasına karşı savaşıp evliliklerinin birinci yıldönümüne ulaşmak zorundadır.
Yapımını Four Weddings and A Funeral ve Love Actually filmlerinin yapımcılarının üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Brüno ve Borat filmleriyle tanıdığımız Dan Mazer bulunuyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst