BSGY - Bir Mü'min...

Eminim ki sıkılıp yazılarımı okumadan çıkanlar olacaktır. Ama bu bana zerre kadar koymayacaktır. insanların bu yaptıklarına alıştım çünkü. Ne zaman dini bir konuşma yapacak olsam ya arkalarını dönüyorlar ya da dinlemiyorlar. Dedim ya bu yaptığım ayıp değil. Onların ki de. Kimileri azıcık sever; kimileri o uğurda annesini babasını feda eder.

İsmim Cenk. Boş gezenin boş kalfasıyım. Sınava tekrar hazırlanıyorum. 2 senedir hazırlanıyorum ama bir türlü olmuyor. İçinizden belki de " Mal " diyenler olabilir fakat benim istediğim bölümün puanı çok yüksek.

“Oku! Yaradan Rabbinin adı ile! O, insanı bir kan pıhtısından yarattı. Oku! İnsana bilmediklerini belleten, kalemle yazmayı öğreten Rabbin en büyük kerem sahibidir.” (Alak,96:1-5)

Demiş Yüce Yaradan Alemlerin Sultanına. İşte bu sebepten dolayı Okuyorumdur belki de durmadan. Allah (C.C.) sevgisi başkadır bende. Allah'ın Resulünün sevgisi ise bambaşkadır. daha doğrusu Aşk'dır bende. Sonrasında ise Ashab-ı İkram efendilerimiz gelir sevgililer sırasına. Sonra ise Kur'an-ı Kerim. Allah'ın yarattıklarına gelince Annem ve babamı çok severim. bir de kardeşim var. Ahir zamanın fitnelerine çok aldanır kendileri. Kız arkadaşı var yadırgamıyorum asla çünkü bende zamanında yaşadım bir takım olaylar ama lise son olacak gelecek sene bu tarz işlerle vakit harcamamalı diye düşünüyorum. Elbette çok abartılı şekilde yaşamıyorum İslam'ı. Canım çıksın fazlasını da yapamam zaten. Elimden gelse de yapsam.

İnternet ile uğraşıyorum. Çok içli dışlıyız kendisi ile. Vaktimi çok alıyor fakat başarı grafiğim yükseklere çıkıyor bilgisayar konusunda bırakmak istemiyorum açıkçası.

Bende bir Fenerbahçeliyim.

Ve en çok eleştrildiğim konu ; Okuduğum kitaplar.

M. Fethullah Gülen'i çok okurum. Ama cemaatine mensup birisi değilim. Olmayı da düşünmedim hiç. Bir iş yapılıyor ise öncelikle Allahın rızasını kazanmak için yapılmalı. Sırf cemaatin faydalarını görmek için girdi! denilmesin ardımdan diye. Bişey konuşacak olsam " Bu cemaatte ya ondan böyle konuşuyor " demesinler diye. Dini yazıları ve vaazları dinlerim genel de . İçim huzur doluyor. Siyasi konularla işim olmaz. Spor'u da tartışırım arada. Bende böyle birisiyim işte. Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.

Allah olmasaydı bu Dünya olmazdı. Rasulullah olmasaydı kainat bu kadar tatlı olmazdı. Türkler olmasaydı Dünya'da şeref olmazdı. İman dolu Türk Milleti olmasa bu Devlet Dünya'da ayakta kalmazdı. Mustafa Kemalim olmasaydı Türk milleti bu kadar Şerefli olmazdı...

Bi o kadar da Atatürkçü birisiyimdir. Türkçüyüm diyelim.

Kendinize iyi bakın.

---> BSGY - Bir Mü'min...

Sayfan Hayirli Olsun

Seni Tanimak Güzeldi

Insallah Bu Sene Tuturursun Istedigin Bölümü :)

Hepsini Okudum xD

Sayfa n hayırlı oLsun Cenk..kendime benzeyen birini görmek hoş)

O zaman yapacağın dini konuşmaları, seni dinleyecek ve dini konuşmalarının önemini bilecek kişilere yapacaksın, Cenk kardeş.

Yanlış kişileri karşına alıp, başlarsan konuşmaya dediğin gibi arkalarını dönüp giderler.

Okul konusunda istediğin bölümü kazanırsın, umarım.

Atatürk ile İslam sevgin çok hoş.

Hayırlı olsun sayfan.

fenerbahcelei,turkcu,ataturkcu f.guleni seven bir yapi bayagi kozmpplit bir dengedesin :D

Sayfan hayırlı olsun Cenk .

Gerçekten içinden gelenleri yazman güzel :)
Umarım istediğin bölümü tutturursun .
Seni tanımak güzeldi. :)

ALLAH gönlüne göre versin insALLAH =)

Seni "tanimak" güzeldi..
umarim daha fazla okuyabiliriz senden =)...

Nedendir bilmem sana çok kanım ısınıyo xD
Bir insanın hem dinine hem de vatanına sahip çıkması çok güzel hemde bir nimet bu zamanda
Tanıdığıma sevindim :)

Nedendir bilmem sana çok kanım ısınıyo xD
Bir insanın hem dinine hem de vatanına sahip çıkması çok güzel hemde bir nimet bu zamanda
Tanıdığıma sevindim :)

Ne tesadüf benimde. Bu elemanı görünce Dejavu oluyorum hep.

Sayfan hayırlı olsun kardeş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri