Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi (Fransız Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 1,5 litre su veya et suyu
* 500 gr Brüksel lahanası
* 30 gr tereyağı
* 50 gr un
* tuz,
* karabiber
* kızarmış ekmek

Yapılışı

Brüksel lahanasını 25 dakika tuzlu suda haşlayın. Tencerede tereyağını iyice ısıtın. İçinde lahanaları kavurun. Üzerine un serpin ve et suyu veya suyu ilave edin. Tuz ve biberi ekleyin. 1 saat pişirin. Daha sonra rendeleyin. Çorba kasesine boşaltıp kızartılmış ekmek dilimleri ile servise sunun. Afiyet Olsun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst