Brüksel Lahanası Çorbası (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Brüksel Lahanası Çorbası (Alman)

MALZEMELER

150 gr brüksel lahanasi
1/2 çay bardagi sivi yag
1 tatli kasigi tereyagi
1 sogan
1 havuç
1 patates
6 su bardagi su
3 dis sarmisak
1 yumurta sarisi
1 limon suyu
Tuz, karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Tencereye 1 tatli kasigi tereyagi ve yarim çay bardagi sivi yagi koyun.
Sogani küçük küçük dograyip kizdirilmis yaga ilave edin. Soganlar renk
degistirdiginde, küçük kareler halinde dogradiginiz havuç ve patatesleri
ekleyin. 2 dakika daha agir ateste kavurun. Brüksel lahanalarinin her birini
4 parçaya bölüp tencereye aktarin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst