Brüksel' de Patlama.. 34 Ölü, 136 Yaralı !

endLesS

Webmaster
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki uluslararası havalimanında yaşanan çifte patlama, bölgede büyük paniğe neden oldu. Belçika resmi televizyonu saldırılarda "çok sayıda" kişinin öldüğünü duyurdu. Ölü sayısının 11 olduğu yönünde iddialar var.

Zaventem Havalimanı'ndaki insanlar panik içinde, patlama seslerinin geldiği yerlerin aksi istikamette koşmaya başladı.

Bölgeden bildiren Anadolu Ajansı muhabiri gelişmeleri, "Patlamanın çok şiddetli olduğunu biliyoruz. Çok sayıda ambulans yönlendirildi, yollar kapatıldı. Havalimanından dumanların yükselmesi şiddetini göz önüne koyuyor" diye aktardı.

"BURAYA GELMEYİN"

Brüksel havalimanının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İki patlama yaşandı. Bina boşaltılıyor.Havalimanı bölgesine gelmeyin" uyarısı yapıldı.

56f0f9ccc03c0e692497ecda

TERÖR ŞÜPHESİ

Sky News'ün olay yerinden bildiren muhabiri Alex Rossi, "Binanın sallandığını hissettim. Toz ve duman vardı. Patlamanın yaşandığı yere gittim ve şoke olmuş insanlar vardı. Buradaki fikir, patlamanın bir çeşit terör saldırısı olduğunu yönünde. Ama havalimanındaki hiçbir yetkili tarafından doğrulanmadı" dedi.

56f0fb20c03c0e692497ed11

56f0f736c03c0e692497ec88

Patlamanın yaşandığı havalimanı

Zaventem Havalimanı, Başkent Brüksel'in 11 kilometre kuzeydoğusunda bulunuyor. Patlamanın yaşandığı havalimanı geçen yıl 23 milyondan fazla yolcu kabul etti.

56f0ffb9c03c0e692497ede3

---> SON DAKİKA: Brüksel havalimanı'nda iki patlama meydana geldi!

Terör Her Yerde Terör... Destekçilerinin Başına Böyle Bir Durum Gelmeside Çok İronik.

Keser Döner , Sap Döner Gün Gelir Deveran Döner Diye Boşuna Dememiş Büyükler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 gün önce yaptığı konuşmada "Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombaların patlamaması için hiçbir sebep yok" demişti.

Ölen masum insanlara rahmet yaralılara şifa diliyorum.

Ölenlere rahmet , yaralılara acil şifalar diliyorum.

Erdoğan sevgisinden ölmeseniz bari.

---> Brüksel' de Patlama.. 34 Ölü, 136 Yaralı !

Terör yüzünden 34 can daha yok olup gitti.
Dini, dili, ırkı, vatanı ne olursa olsun onlarda insan onlarda ana baba evladı ve onlarında sevdiklerine, sevenlerine var.
Ölümün her türlüsü acı ve üzücü.
Allah rahmet eylesin ölen tüm insanlar için.
Yaralılara' da acil şifa diliyorum.

ne şartlarda olursa olsun kim olursa olsun 34 insan ölmüş. vicdanı olan üzülür

Ne diyeceğimi bilmiyorum,sen pkkya kucak aç,ve başınıza gelene bak,üzülüyorum ölenlere,ancak cana zarar gelmeyip başka bir şekilde olsaydı,iyiki yaptığınız saçmalığın cezasını çekmişsiniz diye düşünürdüm,ne diyelim.

Yaradan ıslah etsin.

Patlamada ölenler arasında pekeke sempatizanı ve onlara kucak açanlardan var ise Allah zaten rahmet eylemez onlara. Lakin masum halk'a yazık oldu. Allah rahmet eylesin.

Belirtmeye gerek yok lakin masum insanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

ankara ve istanbuldaki patlamaya gazetelerin en kosesinde bir kac satirlik yer verip kisaca ozet gecen lanet olasi avrupa medyasi heryerde sayfa sayfa bruksel haberini manset olarak verdi...
Turkun turkten baska dostu yoktur.. Acik ve net!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri