Brozekler forma istiyor!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Brozek kardeşler, Trabzonspor Dergisi'ne konuştu..

Golcü Pawel Brozek, “Çalışkan bir futbolcuyum ve burada olmamın nedeni de bu... 25 oyuncumuz var. Her maç için 11 oyuncu seçiliyor. Bu rekabet hakkında kimse olumsuz bir şey söyleyemez. Önemli olan takım içinde arkadaş kalabilmektir. Bir yandan iyi ilişkilerinizi korurken bir yandan da arkadaşınızdan daha iyi olmak zorundasınız. Ben de burada bunun için çalışacağım.

Şenol Güneş’in oyun yapısıyla kendi oyun anlayışımda hiç zıtlık görmedim. Hocamızın beğendiğim tarafı teknik açıdan çok donanımlı olması. Teknik heyetin şu ana kadar bize verdikleri oldukça iyi. Ben de bu sistemin içinde kendime yer bulacağımı, sistemin bir parçası olacağımı düşünüyorum” dedi. Sol kanatta görev yapan Piotr Brozek ise, “Trabzonspor’da sol bekte de oynayabilirim, hücumda da. Önemli olan oynamak. Hocam bana nerede görev verirse orada oynarım. Yeter ki takımım için faydalı bir şeyler yapabileyim” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri