Néppox
Kayıtlı Üye
Angelina Jolie, eşi Brad Pitt'in de olduğu sinema filminde annesi Marcheline Bertrand'ın hayatını oynayacak.
Geçen hafta göğüs kanseri riskini ortadan kaldırmak için 2 göğsünden ameliyat olan Angelina Jolie, Brad Pitt'in Plan B isimli prodüksiyon şirketi tarafından çekilecek olan annesi Marcheline Bertrand'ın hayatını oynayacak.
Jolie'nin annesi 2007 senesinde henüz 57 yaşındayken kanserden ölmüştü. Doktorların Jolie'ye onun da risk altında olduğunu söylemesi üzerine 2 göğsünden ameliyat olan güzel yıldızın oynayacağı filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.
'ANNEM 10 SENE KANSER HASTASIYDI'
Geçen hafta ameliyatının ardından konuşan Jolie, ''Annem 56 yaşında öldü ve nerdeyse 10 sene boyunca kanser hastasıydı. İlk torunuyla tanışma şansı oldu fakat diğer çocuklarım onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu asla bilemedi.
Onlara anneannelerinin hastalığından ne zaman bahsetsem bana benim de başıma gelip gelmeyeceğini soruyorlardı. Bu ihtimali her zaman düşünmektense kesin çözümü tercih ettim ve ameliyat oldum'' dedi.