Böyle küfür görmedim

karagümrük

Kayıtlı Üye
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam dün geceki maçta Karşıyaka taraftarının küfürlerine şaştı kaldı.

Şampiyon teknik adam, maç sonunda gazetecilerle sohbet ederken, “Hayatımda bu kadar küfür edilen bir maç görmedim. Bana bile tonla küfür yağdırdılar” dedi. Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonunda Başkan İbrahim Yazıcı ile birlikte araca binerek İstanbul uçağına yetişmek için İzmir havaalanına gitti. Sağlam’ın yolculuk sırasında ve bugün Başkan Yazıcı ile transferi masaya yatıracağı öğrenildi.

Olaylar çıktı

Maç boyunca küfürlü tezahüratlarıyla dikkat çeken Karşıyakalı taraftarlar ilk yarının uzatma dakikalarında Bursaspor'un öne geçmesiyle adeta çılgına döndü. Kırmızı Yeşilliler tepkilerini emniyet güçlerine yöneltince polis tribünlere girmek istedi. Ortam yatıştırılınca polisin müdahalesine gerek kalmadı. Fakat Karşıyakalı taraftarlar bu sırada emniyet güçlerini pet şişe yağmuruna tuttu. İkinci yarıda kenarda ısınan Bursasporlu futbolcular da pet şişelerden nasiplerini alınca kale arkasında ısınmak zorunda kaldılar. İzmir Emniyeti havadan da helikopterle aldığı güvenlik önlemleriyle adeta kuş uçurtmadı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri