http://www.youtube.com/watch?v=pVvvUVlWHxU Çok hoşuma gitti paylaşim dedim xD
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #3 ---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] kalmazmı be ya ben daha iysini yapardım 14 ülke gezerdim mesela
---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] kalmazmı be ya ben daha iysini yapardım 14 ülke gezerdim mesela
Nuri alco Banned 25 Nis 2011 #5 ---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] Değcek birisi olunca.Ünlüleri bile bulup söyletirdim.
kobra44 Bayan Üye 25 Nis 2011 #6 ---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] Nuri alco' Alıntı: Değcek birisi olunca.Ünlüleri bile bulup söyletirdim. Genişletmek için tıkla ... aynenn değecek biri olsa cok guzell ama iş ki o deecek kişiyi bulmakkk
---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] Nuri alco' Alıntı: Değcek birisi olunca.Ünlüleri bile bulup söyletirdim. Genişletmek için tıkla ... aynenn değecek biri olsa cok guzell ama iş ki o deecek kişiyi bulmakkk
beyazgul_57 Bayan Üye 28 Nis 2011 #7 ---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] bu devirde bulamazsın arkadaşım bu devirde gerçek aşk yok hep sahte sevgiler var ooofffooooofff:s
---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] bu devirde bulamazsın arkadaşım bu devirde gerçek aşk yok hep sahte sevgiler var ooofffooooofff:s
ELaSu Bayan Üye 1 May 2011 #9 ---> Böyle Aşklar Kalmışmı :) [ Amatör ] Hepsi Hikaye yok böyle adam Falan .......