Boykot Ne Kadar Yapabildik?

nones

Bayan Üye
Televizyonlarda filistindeki yaşananlar görünce içimiz acıyor , yoktur böyle bir Zalimlik diyorsunuz değil mi?
Yapılan vahşete elimiz kolumuz baglı oturyoruz, kimimiz aglıyor, üzülüyor, fan clubları açıyor, herkes üye oluyor oraya, yada sitelerde boykot yapılım diye konular açılıyor.
Evet herkes boykot edilecek markaları herkes görüyor
Görüyoruz ama birşeyler ifade ediyor mu bizlere?
Herkesin yorum evet arkadaşları hadi boykot edelim ya sonra?
Hepimizin bildiği gibi boykot etmek, sözden ileri geçmiyor maalesef.
Bu bizim milletemizin bencilleştiginin göstergesi, aldıgımız bir teneke kola, kardeşlerimize bir kurşun olarak gidiyor.
"Biz kendimiz kardeşimize kurşun sıkıyoruz onlar değil"
Onlar orda oyuncu onlar, onları oynatan BİZ, emirleri veren BİZİZ.
Biz olmadan onlar HİÇ
En iyi markalar,
En iyi tatlar,
En iyi eşyalar,
Onların ellerinde olabilir, ama bu ülkemizde onlardan başka ürünlerde var aynılara sahip şirketler mevcut.
Sadece düşünerek hareket edersek,HEP BERABER yapamayacagımız birşey yoktur.
Yapılan zülme elimizden gelen birşey yok gibi gözüküyor ama böyle değil
Ellerimizin altında sattıkları onları almazsak, onları paramızı yatırmazsak, kardeşlerimizi korumuş oluruz, sahip çıkarız..

Belki hiç başlamadık boykot etmeye
Ama ne kadar çabuk başlarsak
O kadar az can yancak,
Kardeşlerimiz ölcek
Zamanı yok bunun
Bir gün attıgımız kurşun
Bir gün elbet Bizide Gelcektir
Bunu Unutmayın
Boykotlu günlerle kalan..

-Kendi Yazımdır-

---> Boykot Ne Kadar Yapabildik?

Ülkelerini karış karış satarken, özelleştirirken İsraile verirken bize mi sordular peki? Adamlar şimdi burası bizimdi diyip sahip çıkmak istiyorlar. Filistin halkıda direnmek istiyor. Satmıcaktın kardeşim ülkeni. Sahip çıkacaktın toprağına
Tamam günahsız ölen çocuklara çok üzülüyorum ama, Türkiye'nin de geleceği Filistin!

Ülkelerini karış karış satarken, özelleştirirken İsraile verirken bize mi sordular peki? Adamlar şimdi burası bizimdi diyip sahip çıkmak istiyorlar. Filistin halkıda direnmek istiyor. Satmıcaktın kardeşim ülkeni. Sahip çıkacaktın toprağına
Tamam günahsız ölen çocuklara çok üzülüyorum ama, Türkiye'nin de geleceği Filistin!

Onların başındaki insanlar bunu yapmadı?
Onların hataları halk mı ödemeli peki? 1 kişinin hatasını 1000 kişi mi ödemeli?
Her ülkenin savaş politikası direnmektir sonuna kadar, düşmanı topraktan atana kadar..
Kurtuluş savaşında direnmeseydi halk burda olurmuydun? TC olur muydu?
Türkiyenin geleceği bilinçli gençler olursa sonumuz filistin olmaz :)

Ülkelerini karış karış satarlarken,özelleştirirken bize sormadılar belki evet,ama bu demek değildir ki, sen onlara sırt dönmelisin..

Siyasette,insani duyguların törpülenerek,hayvanlaşması mı gerek_?
Hele ki daha çok toprak,daha çok toprak uğruna...

Her ne olursa olsun..Hata yapmış olabilirler...İyi sahiplenememiş olabilirler tpraklarını..Bunun adı herneyse...
Söz konusu olan,masum insanların katledilmesi...Söz konusu olan,gözü yaşlı ve korku dolu bakışlarıyla, bir değil bin çocuğun umut içinde yardım bekliyor olması....

Uzaktan seyirci olupta,''evet hakettiler'' demeyi,israilin insani duygulardan yoksun vicdansızlığıyla eş değerde tutarım...
İnsanın yaratılışında bu yoktur...
İnancımızda yoktur.
Ahlaki değerlerimizde yoktur..
Anlı Şanlı tarihimizde,Osmanlı Torunlarında bu duygular olmamalı..

Türkiye'nin geleceği de filistin gibi demişsin ya..Madem sende görüyorsun bunu,Niye hep beraber bir zincir olup,İsrailin karşısında durmuyoruz..Madem öyle görüyorsun sende,Hala niye israile destek konuşmaları yapıyorsunuz...

Gün gelir paslı bir tabakla başka ülkelerden aş beklersin güzelim..Gün gelir uykularından ''GÖKYÜZÜ DEPREMLERİYLE'' uyanırsın...
Gün gelir sokaklarda vahşet görüntülerini görür,o paslı kan kokusunu çekersin içine..
Gün gelir,bi başına kalıp,bomba seslerini melodi edinerek kendine,bir köşede sonsuzluğa gözlerini yummayı beklersin..
O zaman da demelisin ki...''Hakettim,eden buldu,ektiğimi biçtim''..
Bugün o yılanın başını sana dokunmasa bile ezmezsen,eğlencesi kalmadığında dönüp dolanıp yine sana sokulur..

Ülkelerini karış karış satarlarken,özelleştirirken bize sormadılar belki evet,ama bu demek değildir ki, sen onlara sırt dönmelisin..

Her ne olursa olsun..Hata yapmış olabilirler...İyi sahiplenememiş olabilirler tpraklarını..Bunun adı herneyse...
Söz konusu olan,masum insanların katledilmesi...Söz konusu olan,gözü yaşlı ve korku dolu bakışlarıyla, bir değil bin çocuğun umut içinde yardım bekliyor olması....

Uzaktan seyirci olupta,''evet hakettiler'' demeyi,israilin insani duygulardan yoksun vicdansızlığıyla eş değerde tutarım...
İnancımızda yoktur.

Türkiye'nin geleceği de filistin gibi demişsin ya..Madem sende görüyorsun bunu,Niye hep beraber bir zincir olup,İsrailin karşısında durmuyoruz..Madem öyle görüyorsun sende,Hala niye israile destek konuşmaları yapıyorsunuz...

Gün gelir paslı bir tabakla başka ülkelerden aş beklersin güzelim..Gün gelir uykularından ''GÖKYÜZÜ DEPREMLERİYLE'' uyanırsın...
Gün gelir sokaklarda vahşet görüntülerini görür,o paslı kan kokusunu çekersin içine..
Gün gelir,bi başına kalıp,bomba seslerini melodi edinerek kendine,bir köşede sonsuzluğa gözlerini yummayı beklersin..
Bugün o yılanın başını sana dokunmasa bile ezmezsen,eğlencesi kalmadığında dönüp dolanıp yine sana sokulur..

Helal olsun ablacım :106:

İnancımızda yoktur.

Sırtımı döndüğümü kim çıkardı?
Sadece bu duruma neden geldiklerini bir düşünün. Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz. Kendimizi özelleştiriyoruz. Topraklarımızı satıyoruz. Ve geleceğimiz Filistinden farksız değil. Elimizden geldiğince tabi yardımda bulunucaz ama gidipte İsraile defolun gidin diyemeyiz. Çünkü adamlar zamanında satın almışlar. Ha şu var başımızdaki bir avuç çapulcu bu ülkeyi satarken bizler ne yapalım. Dur diyebilecek gücümüz mü var peki?
İsraili destekleyen bir görüşüm yok. Eğer bu halk bilinçlenirse zaten şu anda iktidar olan parti başımızda olmazdı. AkP> Amerika tarafından yönetiliyor. Yönetilmiyor diyen bir insan evladı varsa yüzüne tükürürm ben. Akp amerikanın köpeği İsrailde aynı durumda. Bizlerrr şu andaki iktidar olan partiiyi bu devletten indirmediğimiz sürece hem amerikaya hemde israile yardımda bulunacağız!

Boykot mu?Komiksiniz gerçekten,şu an bu boykot çağrılarını yaptığınız bilgisayarlar boykot ettiğiniz ürünlerin arasında(Intel,IBM).Kapatın-atın şimdi bilgisayarlarınızı o zaman,boykot yapalım diye cesurca saydırmak kolay ama bir hareket yok...

Boykot mu?Komiksiniz gerçekten,şu an bu boykot çağrılarını yaptığınız bilgisayarlar boykot ettiğiniz ürünlerin arasında(Intel,IBM).Kapatın-atın şimdi bilgisayarlarınızı o zaman,boykot yapalım diye cesurca saydırmak kolay ama bir hareket yok...

Evet..Bizde aynı şeyden bahsediyoruz işte..Bizde aynı şeyi söylüyoruz..
Kapatın,atın,silin,yok edin :)

Sırtımı döndüğümü kim çıkardı?
Sadece bu duruma neden geldiklerini bir düşünün. Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz. Kendimizi özelleştiriyoruz. Topraklarımızı satıyoruz. Ve geleceğimiz Filistinden farksız değil. Elimizden geldiğince tabi yardımda bulunucaz ama gidipte İsraile defolun gidin diyemeyiz. Çünkü adamlar zamanında satın almışlar. Ha şu var başımızdaki bir avuç çapulcu bu ülkeyi satarken bizler ne yapalım. Dur diyebilecek gücümüz mü var peki?
İsraili destekleyen bir görüşüm yok. Eğer bu halk bilinçlenirse zaten şu anda iktidar olan parti başımızda olmazdı. AkP> Amerika tarafından yönetiliyor. Yönetilmiyor diyen bir insan evladı varsa yüzüne tükürürm ben. Akp amerikanın köpeği İsrailde aynı durumda. Bizlerrr şu andaki iktidar olan partiiyi bu devletten indirmediğimiz sürece hem amerikaya hemde israile yardımda bulunacağız!

O halde bizi de yemeye çalışan güçlere karşı birlik olalım diyorum..
Bırakın şimdi kendileri yaptılar,hakettiler demeyi...
Zincir...Birlik beraberlik şart..

E tamam kapat-at o zaman bilgisayarını.İşletim sistemi ve daha pek çok parçası boykot listesindeki Intel tarafından üretilmiş.

Kişisel malım değil bu benim dostum...
Bilgisayara gelene kadar,düşünmen gereken yüzlerce şey var..
Yediğin,içtiğin giydiğinden başla önce istersen...
Mc Donaldslarda yer yok...
Türkiye coca cola tüketiminde ilk sıralarda.
Levıs,converse giymeyeni adam yerine koymuyorlar..
Kişisel bakım eşyalarına harcanan trilyonlarda çabası..

yerine geçebilecekürünleri boykot edebiliriz aslında
mesela bilgisayar ve benzerleri bunlardan biri değil çünkü Türkiyenin bu konuda bir icraatı yok.)

ama yiyecek giyecek de durum değişir bana göre

Boykotla hep böyle hevesle yapılır ama bir sonucu olmaz hiçbir zaman.Haydi geçtim yapmak isteyen bir grup insanı,tüm Türkiye bile tamamen bıraksa bu ürünleri bir zarar görmez bu firmalar.Olan bu ürünlerden mahrum kaldığınızdan size olur.

Boykotla hep böyle hevesle yapılır ama bir sonucu olmaz hiçbir zaman.Haydi geçtim yapmak isteyen bir grup insanı,tüm Türkiye bile tamamen bıraksa bu ürünleri bir zarar görmez bu firmalar.Olan bu ürünlerden mahrum kaldığınızdan size olur.

Türkiye bu malları tüketmekte birinci sıralarda...

Filistin savaşında ''yapılan az bir boykotla' bile Ciddi zararlar açıldı...
Bazı firmalar, bildiriler yayınlama ihtiycı duydu..Bizim bir ilgimiz yoktur savaşla diye..
Ve o kdarcık yapılan boykotla bile Türkiyenin o frmalara vrdiği zarar ilk sıralarda idi..

He şimdi unutuldu gitti. O bşka

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri