MALZEMELER:
1/2 taze bögrülce
tuz
sirke
yeterince sarimsak
su
YAPILISI:
BOL TUZLU SUDA TEMIZLENMIS ISTEDIGIMIZ UZUNLUKTA KESILMIS BÖGRÜLCELER HASLANIR (COK HASLAYIP BESIN DEGERINI KAYBETTIRMEYINIZ) HEMEN BUZLU SU ILE SOKLAYIN. SOSU SIRKE TUZ SARIMSAK IYICE KARISTIRILIP BÖGRÜCEYE BOCA EDILIP KARISTIRILIR, SERVIS TABAGINA ALINIR, SERVIS YAPILIR.
Not: Kuru börülcedende ayni sekilde salata yapabilirsiniz.
1/2 taze bögrülce
tuz
sirke
yeterince sarimsak
su
YAPILISI:
BOL TUZLU SUDA TEMIZLENMIS ISTEDIGIMIZ UZUNLUKTA KESILMIS BÖGRÜLCELER HASLANIR (COK HASLAYIP BESIN DEGERINI KAYBETTIRMEYINIZ) HEMEN BUZLU SU ILE SOKLAYIN. SOSU SIRKE TUZ SARIMSAK IYICE KARISTIRILIP BÖGRÜCEYE BOCA EDILIP KARISTIRILIR, SERVIS TABAGINA ALINIR, SERVIS YAPILIR.
Not: Kuru börülcedende ayni sekilde salata yapabilirsiniz.