Börülce Pilaki (düdüklü)

İnci

1907
Prenses
Malzemeler:
2 su bardağı börülce
1 çay bardağı kadar zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet limon
½ demet maydanoz
tuz,karabiber

Hazırlanışı :
Börülceleri akşamdan ıslatın. Soğanı yemeklik doğrayın. Düdüklüye yağı koyun ve soğanı çok az kavurun..Salçayı ekleyin.Havucu küp küp doğrayın; düdüklüye ekleyin. Börülceyi, tuz karabiberi, yarım limon suyunu ve yeteri kadar suyu ekleyip düdüklünüzün kuru fasülye pişirme süresinin yarısı kadar bir sure pişirin. Pişince kalan yarım limonu ve kıyılmış maydanozu ekleyin. Ilık olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst