BooB

BooB

Banned
Konumun kaybolduğunu fark ettim tekrar açmak istedim . . :R

Kendimi anlatmayı aslında o kadar çok sevmem hiçbir forum sitesinde de göremezsiniz zaten benim kendime ait bir sayfamın olduğunu veya kendimi uzun uzun anlattığımı her neyse çok konuştum başlayayım artık ufak ufak . .

Adım : Melisa

Soyadım : bip bippppppppppp

Neyse . .

17 yaşındayım . aslında tam 17 bile değilim . çok üzücü bir olay bu bence annemin karnındayken o kadar ısrar etmişim ki beni erken doğursun diye o da sabretmiş sabretmiş tam aralık ayında doğurmuş o yüzden hafiften 1995 e kayıyorum

Lise 4 olmam gerekirken ben Lise 3‘üm çünkü lise 2 de devamsızlığım çoktu bildiğiniz gibi lanet kankam Tanju trafik kazası geçirdiği için yanına gitmek zorundaydım . o yüzden okuldan kaçtım ve sınıfta kaldım . şuan ki aklım olsa yine yaparım kankama canım feda .

Araba kullanamıyorum çünkü babam öğretirken hep bağırıyor. O yüzden korkudan onla kullanmak istemiyorum . 18 imi bekliyorum

Annem beni İzmir Bornova da bir hastanede doğurmuş hiç sormayın hangi hastane diye çünkü merak edip sormadım kendisine .

Annem adliye de çalışıyor . icra memuru olaraktan

Babam güvenlik görevlisi izsu da

Ablam avukatın yanında katip

Bakalım ben ne olcam aslında içimden çok avukat olmak geçiyor . Ama ben o kadar fazla hukuk kaldıramam . Yasa falan filan kıl yün bana fazla gelir .

Adliyede memurda olabilir aslında kpss den 70 puanı çaktım mı direk adliye de bulurum kendimi birazcık daha hızlı yazarsam dk da 90 kelime olması lazım benim dakikada 70 1.mülakatı geçerim 2. mülakat günlük yaşamdan soruyorlar. Atatürk ilkesi falan filan kıl yün o kadarını da yaparsam memurum

Oha yazdıklarıma bak okulda öğretmen kompozisyon istese hiç yazamam

Özel hayata gireyim biraz şuana kadar 2 sevgilim oldu . Ama 2. sine aşık oldum oda 1 hafta da sattı beni sağ olsun .

Ben bütün renkleri severim ama çok cırt renkleri sevmem yeşil gibi . bana lacivert’ in yakıştığını söylerler .

Bira içmeyi severim . miller su gibi tavsiye etmem Efes ekstra fena .
Nargile de içerim . sigara içmem ama bir kere kankamla iddiasına girdik . bir tane sigara içtim ölüyordum . içtikten sonrada kolumuz da falan söndürecektik öksüre öksüre neyse sadede geliyorum . bileğime bir yapıştırmışım sigarayı su topladı hemen aksam annem kitap almış kitaplığa koyarken kitap bir düştü patlattı. Çok küfür etmiştim kankama buradan saygılarla

bu şiiri çok severim . . .
Tek günah vardı . . .
Aramızda oda sorgusuz sualsiz sevişimdi .
Ben zaten hiç ön hazırlık yapmadım ki aşka ya severdim ya da sevmezdim .
Orta kahve bile bana göre değildi zaten hiç .
Ben acı severdim Seni sevişimde ondandı belki ama . . .
Sen ne kalabildin ne gidebildin hep ortalarda oynadık pembe dizilerin en romantik bölümlerini en iç çektiren ayrılık sahnelerinde az ağlatmadın beni .
Kaçan kovalanır formatında ki bütün aşklara inat .
Ben kovaladım da sen hiç kaçmadın ki . . . [ seni çok seviyorum . . . ]

SarHoşum onsuzum var mı ötesi ? ♥

Zaman ayırıp sayfamı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim . . .
İyi Forumlar düşler forum sakinleri J ~

---> вσσв κiδiδέĿi ツ

Teyzecim Seni Tanımak tekrardan GüzeLdi Ayrıca Efes Ekstra Benimde Favorimdir Ama Tuborg kırmızıda Fena :R Herşey GönLünce OLsun Teyzemm..:106::106:

---> вσσв κiδiδέĿi ツ

Teyzecim Seni Tanımak tekrardan GüzeLdi Ayrıca Efes Ekstra Benimde Favorimdir Ama Tuborg kırmızıda Fena :R Herşey GönLünce OLsun Teyzemm..:106::106:

saol balım çok övüyorlar tuborg kırmızıyı ama bir türlü kısmet olmadı . :D

okullar açılsın içerim :p

sabah içip gidiyorum okula :D

bir gün arkadaşla içtik ama 3 tane falan koridor da nasıl kahkaha atıyoruz .
derste gülüyoruz hoca kapıya attı :D
oturduk yere hala gülüyoruz. unutmuyorum o günleri :D

---> вσσв κiδiδέĿi ツ

Yok Teyze Harbiden 10 Numara Tuborg :D Tavsiye ederim Yani :D

SöyLeme OnLarı Şimdi Ahh Ahh okuL yıLLarı :( Ne GünLerim Geçti :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri