Bonfile (japon)

İnci

1907
Prenses
Malzemeler
200 gr bonfile
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Yarım su bardağı pirinç sirkesi
2 çorba kaşığı soya sosu
2 dilim salatalık
2 dilim domates
2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber
1 yaprak beyaz lahana

Yapılışı
Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Sirke ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.
Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst