yanlış yere açtım biliyorum ama avatar resimleriyle ilgili biyer varmı?
aRmiN Bayan Üye 25 Ara 2010 #1 yanlış yere açtım biliyorum ama avatar resimleriyle ilgili biyer varmı? Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Ara 2010
-oZKan- Ceo Admin 25 Ara 2010 #2 ---> Bölüm merhaba öncelıkle soru ve ısteklerınızı +Sorularınız, Düşünceleriniz Ve İstekleriniz bu bölüme açabılırsınız. Avatar resimleri ile ilgili Sitemizde arama yapabilir veya Forum ana sayfasına Gelip Ctrl + f tuşuna basıp avatar yazarak arama yapabilirsiniz. Bazı Avatar Konuları : + Msn Avatar Resim Smilie + Emo Avatarları, Emo imzaLari + Gothic AvatarLar & Gothic İmzaLar + Punk Avatarları,Punk İmzaları + DüşlerForum - Avatar İstek Merkezi
---> Bölüm merhaba öncelıkle soru ve ısteklerınızı +Sorularınız, Düşünceleriniz Ve İstekleriniz bu bölüme açabılırsınız. Avatar resimleri ile ilgili Sitemizde arama yapabilir veya Forum ana sayfasına Gelip Ctrl + f tuşuna basıp avatar yazarak arama yapabilirsiniz. Bazı Avatar Konuları : + Msn Avatar Resim Smilie + Emo Avatarları, Emo imzaLari + Gothic AvatarLar & Gothic İmzaLar + Punk Avatarları,Punk İmzaları + DüşlerForum - Avatar İstek Merkezi