Çözüldü Bölüm Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heulwen

Kayıtlı Üye
Merhaba. 1.5 senedir league of legends adlı moba oyununu oynayan biriyim, bugün ne var ne yok diye gireyim dedim buraya, eğer varsa league of legends bölümünde biraz da paylaşım yaparım diye düşündüm. Sanırım daha önce önerisi yapılıp böyle bir bölüm açılmamış. Şahsen böyle bir bölümün açılmasının mantıklı olacağını düşünüyorum zira League of Legens 5 yıldır oynanan, herkes tarafından oynanan, e sporun merkezini oluşturan oyunlardan biri olduğu için forumda bir bölümünün açılmasını tavsiye ederim. Eğer önerim kabul edilirse bölümün güncel kalması için epey çabalayacağımı da cümlelerime katmak isterim, iyi forumlar.

---> Bölüm Tavsiyesi

hımm :D

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

İlgilenecektir :R

---> Bölüm Tavsiyesi

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Bölüm en yakın zamanda açılacaktır.

Açıldığın da buradan tekrar sizi bilgilendirip bölümün konu ve aktifliğiyle ilgili yardımlarınızı bekleyeceğiz.

---> Bölüm Tavsiyesi

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Bölüm en yakın zamanda açılacaktır.

Açıldığın da buradan tekrar sizi bilgilendirip bölümün konu ve aktifliğiyle ilgili yardımlarınızı bekleyeceğiz.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Elbette, her türlü yardımda bulunacağım, iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri