MALZEMELER
3 Yaprak Jelatin
½ Limon Suyu
600 gr Bögürtlen
100 gr Labne Peynir
5 Çorba Kasigi Toz Seker
1 Su Bardagi Süt
1 Çorba Kasigi Bögürtlen Likörü
2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu
Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya
YAPILIŞ TARİFİ
Jelatini sicak suyun içine koyun. Kasik yardimiyle
karistirip eritin. Yarim limon suyunu jelatinle karistirin.
Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin.
Bögürtlen püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin.
Erittiginiz jelatini de bu karisima ekleyin. Sütün içine
bögürtlen likörünü ve surubunu koyup karistirin.
Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin.
Pandispanyalarin arasina bögürtlen püreli krem peyniri
yayin. Pastayi bu sekilde 3 saat buzdolabinda bekletin.
Kremasi donmus pastanin üzerine kalan bögürtlenleri
siralayin. Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin
3 Yaprak Jelatin
½ Limon Suyu
600 gr Bögürtlen
100 gr Labne Peynir
5 Çorba Kasigi Toz Seker
1 Su Bardagi Süt
1 Çorba Kasigi Bögürtlen Likörü
2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu
Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya
YAPILIŞ TARİFİ
Jelatini sicak suyun içine koyun. Kasik yardimiyle
karistirip eritin. Yarim limon suyunu jelatinle karistirin.
Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin.
Bögürtlen püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin.
Erittiginiz jelatini de bu karisima ekleyin. Sütün içine
bögürtlen likörünü ve surubunu koyup karistirin.
Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin.
Pandispanyalarin arasina bögürtlen püreli krem peyniri
yayin. Pastayi bu sekilde 3 saat buzdolabinda bekletin.
Kremasi donmus pastanin üzerine kalan bögürtlenleri
siralayin. Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin