Boğuluyorum.

Sibel1

Bayan Üye
Ulan, ulan demek istemiyorum ama okuduğum okulun siyasi görüşünden nefret ediyorum.
Sen dağdan gel, başkentte, hatta başkentin göbeğindeki üniversitede gerilla şarkısı söyle gerilla dansı et, gerilla halayı çek...
Ama kimseden bir çıt bile çıkmasın.
O koridorlardan geçerken nefes alamıyorum. Üstüme üstüme geliyorlar sanki.
Tahammül edemiyorum, adeta boğuluyorum.
:179::177:
İtiraf ediyorum, sizden nefret ediyorum.

---> Boğuluyorum.

O Gerilla diyenleri gerim gerim germek var da insalik biz de kalsin.Havlasinlar simdilik,hendeklere gömüyor bizim aslanlar .)

---> Boğuluyorum.

Anca arkadan vurmayı bilir onlar. Gerillaymış peeh​

---> Boğuluyorum.

Bundan çok mu Gurur duyuyorlarda şarkı söylüyolar? Daha çok nefret ettim kim ne derse desin.

---> Boğuluyorum.

O Gerilla diyenleri gerim gerim germek var da insalik biz de kalsin.Havlasinlar simdilik,hendeklere gömüyor bizim aslanlar .)

Anca arkadan vurmayı bilir onlar. Gerillaymış peeh​

Bundan çok mu Gurur duyuyorlarda şarkı söylüyolar? Daha çok nefret ettim kim ne derse desin.

:kk: :kk: :kk:

ırkçı bir insan değilim, olmadım da.
İnsanları severim, insanları seven insanları daha çok severim.

Bunu da tartışma olsun diye yazmadım buraya sadece bana ters geliyor benim zoruma gidiyor bu tür şeyler görmek... :Alvarin_07:

Sonumuz hayrolsun...

---> Boğuluyorum.

Ne desen haklısın. Kimin hoşuna giderki böyle cennet gibi bi vatanda o görüntülerin olması.. Sabır diyeceğiz sadece sabır. Bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle.

---> Boğuluyorum.

o itlere kimse laf etmiyormu orada?

---> Boğuluyorum.

Ne desen haklısın. Kimin hoşuna giderki böyle cennet gibi bi vatanda o görüntülerin olması.. Sabır diyeceğiz sadece sabır. Bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle.

:3cy1t::3cy1t::3cy1t:

Amin...

o itlere kimse laf etmiyormu orada?

kimse laf etmiyor ne yazık ki.
Benim gibi düşünen birçok kişi var biliyorum ama herkes susmayı tercih ediyor.

:3cy1t:

---> Boğuluyorum.

Onlara o hakkı veren de en az onlar kadar suçlu.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Türklük ile meşhur olan yerde sözüm ona paçavralarını açıp güya göğüslerini gere gere geziyorlardı. Okul yönetimi de aman bir şey olmasın vs. diyordu. Hepsine bir şey derdim de neyse artık.
Haklısın nefretinde öfkende.

---> Boğuluyorum.

kimse laf etmiyor ne yazık ki.
Benim gibi düşünen birçok kişi var biliyorum ama herkes susmayı tercih ediyor.

:3cy1t:
:eek:
yazık bizim burdaki yiğitler hapis pahasına ölüm pahasına arasına girerlerdi onların.. demekki üniversitede yeterince alt gruplar veyahut gençlik kolları yok..

---> Boğuluyorum.

Onlara o hakkı veren de en az onlar kadar suçlu.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Türklük ile meşhur olan yerde sözüm ona paçavralarını açıp güya göğüslerini gere gere geziyorlardı. Okul yönetimi de aman bir şey olmasın vs. diyordu. Hepsine bir şey derdim de neyse artık.
Haklısın nefretinde öfkende.

Bizim okul da onların yuvası olmuş durumda şuan... Azınlık olmalarına rağmen daha baskınlar...

:eek:
yazık bizim burdaki yiğitler hapis pahasına ölüm pahasına arasına girerlerdi onların.. demekki üniversitede yeterince alt gruplar veyahut gençlik kolları yok..

İzin vermiyorlar, kaç kere şahit oldum olaylara... :aa20:

CGl1lbvW8AEoWqX.jpg

bu fotoğraf geçen dönemden. Ülkücü bi çocuk sınav esnasında sınıftan çıkarılarak gözümüzün önünde yüzü siyah bezlerle sarılı kişiler tarafından çivili sopalarla dövüldü... Gözümüzün önünde evet.. Sinir krizi geçirenler, bayılanlar falan... Hiçbir şey yapmayan ya da yapamayan eli kolu bağlı insanlar.. bunun gibi bir sürü olay oluyor zaman zaman :sorry1:

---> Boğuluyorum.

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Hangi üni kuzum o?
Tahmin ettiğim yer ise şok olurum vallaha. Yazık günah. :(

---> Boğuluyorum.

Sibel haber verdiğin için teşekkürler , gençlik kollarıyla görüşeceğim bu konuyu.
Kan yerde kalmaz..

---> Boğuluyorum.

galiba siyasal dasın evım siyasalın yanında hemen doğdum bır gun orası oyle ne yazıkkı bı turlu degısmedi ne yazıkkı elden bısey de gelmıyo keşke gaziye gitseydnn :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri