h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Sitemizin aktif üyelerinden ..BöCek+ in sitedeki 1.yıl ı şimdiden kutlu olsun.Umarım daha uzun seneler aynı ortamı paylaşırız.NasıL tanıştık nasıL bu kadar iyi anLaştık nasıL bir anda dertleştik.
Bu kadar kısa sürede sanki senelerden beri arkadaşmışız gibi bana dertlerini paylaşman dertlerine çözüm buluşumuz sanırım bizim arkadasLıgımızı gücLendiren
birbirimize daha yakın hissetmemizi sağlayan en önemli etken.
onca sahteLikLerin
yaLanLarın
çıkarcı insanLarın arasında haLa böyLe saf temiz
kaLabiLmenin en büyük nedenLerinden biri o muhteşem kaLbin..
sıcakLıgın .. çekinmeden herseyi anLatısın ve tabiî ki anLatısım .. keLimeLerin anLam buLamadıgı
tıkanıp kaLdıgı yerdeyim cünkü benim icin seni tarif edebiLcek bi sözcük
bi cümLe yok sanırım ..
gercekten neye nasıL basLıycagını biLmior insan ..
bu hayatta dogru biLdigim çok seyin oLdugunu anLadım şimdi dogruLarımLa beraber en güzeL sekiLde senide arkadaşlığımızı buLdum .İyiki aramızdasın iyiki tanıdık seni . . .
Bu kadar kısa sürede sanki senelerden beri arkadaşmışız gibi bana dertlerini paylaşman dertlerine çözüm buluşumuz sanırım bizim arkadasLıgımızı gücLendiren
onca sahteLikLerin
kaLabiLmenin en büyük nedenLerinden biri o muhteşem kaLbin..
sıcakLıgın .. çekinmeden herseyi anLatısın ve tabiî ki anLatısım .. keLimeLerin anLam buLamadıgı
tıkanıp kaLdıgı yerdeyim cünkü benim icin seni tarif edebiLcek bi sözcük
gercekten neye nasıL basLıycagını biLmior insan ..
bu hayatta dogru biLdigim çok seyin oLdugunu anLadım şimdi dogruLarımLa beraber en güzeL sekiLde senide arkadaşlığımızı buLdum .İyiki aramızdasın iyiki tanıdık seni . . .