Böceğin günlüğü

..BöCek+

Bayan Üye
Ablam interneti tarihini bilmediğim bir günde yasaklamıştı...Tabi telefonu da... Acayip streslendim ve resmen depresyona girdim.. Nedeni de msnde tam olarak tanımadığım bi kişiyle konuşmamda internetten biriyle çıktığımı öğrenmiş olması.. Bugün artık kafayı yiyecektim, evde boş boş oturmaktan sıkıldım ve ağladım en sonunda ve interneti artık serbest bıraktı bugün :106: İnterneti yasakladığı gün... Annemin ve babamın bana hiç güvenmediğini öğrendim:19: çok üzüldüm... Ben internette hiç kötü bişey yapmıyorum ama tesadüf o konuşmayı gördü..Hiç bakmaz ablam, baktığında da onu görünce haklı olarak hep öyle kişilerle konuştuğumu sanıyo... İnternet serbest ama msnde internetten eklediğim hiç kimse olmayacakmış..Dolayısıyla hepsini silmek zorunda kaldım... Ailenin reisi ablam...!

Msn'lerinizi silmek zorunda kaldım.. Lütfen kusura bakmayın olur mu ...​

---> Böceğin günlüğü

Tanımadıgın Biriyle Cıkman , Yakınlaşman Onları Rahatsız Olması Gayet Dogal.

Seni Sakınmaları , Sana İnterneti Yasaklamaları Sana Güvenmedikleri anlamınada gelmez.

Böyle aLgılama bence.

---> Böceğin günlüğü

Tanımadıgın Biriyle Cıkman , Yakınlaşman Onları Rahatsız Olması Gayet Dogal.

Seni Sakınmaları , Sana İnterneti Yasaklamaları Sana Güvenmedikleri anlamınada gelmez.

Böyle aLgılama bence.

aynen haklısın kardeş ;)Aileden hiç kimse Kardeşine Veya Cocuguna kotulügü için birşey solemez bi bildigi vardır ;)

---> Böceğin günlüğü

Güvenmemelerini ben çıkarmadım. Konuşurlarken duydum... Ki zaten bu apaçıktı. Annem kendi ağzıyla dedi 'bana güven vermiyordu zaten... Bi işi çok yaparsan (internette çok kalmam) o işte mutlaka bişey vardır' dedi... Bir daha onların güvenini kazanamayacağımı biliyorum. Daha önce de buna benzer bişey olmuştu ki o yüzden aslında -bana- güven sıfır...

---> Böceğin günlüğü

Güvenmemelerini ben çıkarmadım. Konuşurlarken duydum... Ki zaten bu apaçıktı. Annem kendi ağzıyla dedi 'bana güven vermiyordu zaten... Bi işi çok yaparsan (internette çok kalmam) o işte mutlaka bişey vardır' dedi... Bir daha onların güvenini kazanamayacağımı biliyorum. Daha önce de buna benzer bişey olmuştu ki o yüzden aslında -bana- güven sıfır...

haklı olabılırsın ama bu gibi şeyler güven vermiceksin anlamına gelmez Anne veya ablan yerine kendını koy bırde ole dusun bence..

---> Böceğin günlüğü

Onlar senin AİLEN . Elbetteki sen aileni bizden daha fazla tanırsın...

ama emin ol son zamanlarda bu 'net' yüzünden kaç kızın başına neler gelmediki...

Benim düştüğüm duruma düşme ;)

Ailen hiç bir zaman kötüLüğünü istemez...

Güvenip güvenmemek o çok ayrı bişeydir...

---> Böceğin günlüğü

Guven meselesi degil bu.

Senı korumak ıstemişler sadece.

Kİm olsa aynı şeyi yapardı emin ol. Sen bile !

---> Böceğin günlüğü

Güven konusu şöyle gelişti, benim internette kötü şeyler yaptığımı düşünüyorlar... Beni korumak istemiş olabilirler ama sonuçta benim kendimi koruyup korumayacağım konusunda güvenmiyorlar :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri