Bobo: Tek Şuçlu Ben Değilim...

qösdé

Banned
Tek suçlu ben değilim

“İstanbul Belediye maçında atılınca herkes beni suçladı. Ama şampiyonluk tek bir karşılaşmada kaybedilmez. Herkes olayın farkında.”

GEÇEN sezonun ortalarından beri devamlı hakkında ’Gitti-gidiyor’ söylentileri çıkartılan Beşiktaş’ın genç golcüsü Bobo, VATAN’a çok özel açıklamalar yaptı. Avusturya kampının en neşeli isimlerden biri olan Brezilyalı yıldız, transferi ve yeni sezonla ilgili beklentilerini, hedeflerini şöyle dile getirdi: “Adım medyada hemen hemen her gün değişik bir kulüple anıldı. Sezon sonu olduğunda sadece bildiğim birkaç kulübün beni istediğini öğrendim. Ama hiçbir zaman resmi teklif almadım. Elime transferle ilgili hiçbir belge gelmedi. Zaten benim de ’Beşiktaş’ta oynamak istemiyorum’ gibi bir açıklamam ve düşüncem olmadı. Mutluysam, neden ayrılayım? Ancak bu sadece benim elimde değil yönetim de istemeli

‘BENİ TARAFTARLAR TUTTU’

BONSERVİSİMİN alınmadığı dönem, Avrupa’dan ciddi teklifler gelmişti. Fakat beni burada tutan Beşiktaş taraftarı oldu. Böyle bir taraftar olmasa, belki çoktan gitmiştim. Bunu onlara yaranmak için söylemiyorum. Onların desteği olmadan hiçbir şey yapılmaz. Taraftarı kaybetmemek gerek. İstanbul BŞ maçında gördüğüm kırmızı kart sonrası başta menajer Sinan Engin olmak üzere camiadan tepki geldi. Ama içimizdeki problemleri çözmeye çalışıyoruz. Bu olayı da çözdük. 1 maçta şampiyonluk kaybedilmez. Bu saçmalık. Atılmam nedeniyle şampiyonluğun kaçtığına inanmıyorum. Herkes olayın farkında. Maçtan sonra da bana gelip konuşmuşlardı. Problem yoktu. Eğer olsaydı o zaman yüzüme söyleneceğini sanıyorum. Arkamdan konuşulduğunu düşünmüyorum

‘GOLCÜLER ÖNE ÇIKABİLİR’

BU sezon lig çok daha zor geçecek. Maçlar başlamadan konuşmak anlamsız. Ama başlayınca herkes, herşeyi görecek. Onun için ligi bekleyelim. Bu sene de kaliteli golcüler olacak. Zor bir sezon olacak. Çünkü her takım önemli takviyeler yaptı. F.Bahçe’de Guiza, G.Saray’da Kewell, bizde ben, Holosko ve Nobre var. Golcüler öne çıkabilir. İsmim bir ara Brezilya Olimpik Milli Takımı için geçiyordu. Ama geçen yıl çok sakatlandığım için Dunga almadı. Yaşım genç, dert etmiyorum. Eninde sonunda o rüya takıma çağrılacağım. Hedefim bu yılı iyi değerlendirip, 2010 Dünya Kupası’na katılmak. Bu sezon kadromuzda büyük rekabet olacak çünkü 8 yabancı var. Ama karar hocanın. O da seçim için zorlanacak. Türk Milli Takımı ise beklenilenin üzerine çıkmayı başardı. Onları tebrik etmek gerekir. Çok iyi maçlar oynadılar. Şansları da vardı ama takım ruhunu hep korudular.

‘HAKAN ŞÜKÜR KALMALIYDI’

BİRAZ da Hakan Şükür’e değinmek istiyorum. Burada olduğum sürede değil, Türkiye’ye gelmeden önce de tanıyordum. O hem Mlli Takım, hem de G.Saray için çok önemli bir isimdi. Hakan 37 yaşında ve kariyerinin sonunda. Ama ona saygı gösterilmeliydi. Çünkü geçen sezon Hakan önemli goller attı. G.Saray çatısı altında futbolu bırakmalıydı. Yaşı değil, sahada yaptıklarına bakılmalıydı.“

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri