Bluetootes v.1 ~ Cep Telefonuna Uzaktan Erişim Programım ~ Beta + Tanıtım

endLesS

Webmaster
Merhabalar .

4144841.jpg

Bilişim Sektöründe Çığ Gibi Büyümeye Devam Ediyorum ;)

Hergün Ayrı Bir Fikir geliyor aklıma her gun yenı bır projeyı kaydedıyorum kenara . Araştırıyorum yapmam gerekenleri . ZorunLu oLmadığım haLde Cogu bıLgısayar Dersını Evimde İş Yerimde Takip Ediyorum Not aLıyorum ÇaLışıyorum . İyikide çaLışıyorum Çünkü Kendime oLan Güvenimi SağLıyor bu çaLışmaLar .

Sözümü Uzatmadan Programımı Tanıtıyorum .

Bluetootes v.1 Yani Cep Telefonlarının Bluetooth Düşmanı Dıyelım . Internette cok program var bluetooth hack vs vs ..

Alayı Faso Fiso .

Bayadır Uğraştığım Ve Sonunda Ayıkarak Bitirdiğim Bluetootes v.1 adLı Coderimi Bitirme Aşamasındayım [ % 80 ] .

Bu Sistem ile Artık Bluetooth Olan Telefonlarda Bluetooth Acık oLmaSı Durumunda Kişinin Bilgilerine uLaşabiLeceksniz .

Ne biLgiLeri BunLar ?

MesajLarını OkuyabiLir .

Rehberini Kontrol EdebiLir .

Kontörünü Biraz daha geLiştirdiğim Taktirde kuLLanabiLir .

GaLerideki ResimLeri GörebiLirsiniz .

Hatta İzinsiz Dosya DownLoad biLe YapabiLirsiniz .

Kısacası Karşı Tarafın biLgiLerinin buLunduğu TeLefonu eLinizde HissedebiLirsiniz .

Kitap Programım İçin Site Şuanda Bakımda . YorumLarı Oraya aLana kadar bu cihaz uzerınde duracagım ve seneye Önce Patentini Alıp Sonrada TÜBİTAK Yarışmasına katılmayı pLanLıyorum .

Çekim Alanını Nasıl SağLıyacaz ?

3G Çekim Hızını YukseLtmek Icın TasarLadıgım Cihazı Bundada kuLLanıp Maximum 250 Metre UzakLıktan BağLantı SağLanabiLir .

Program NasıL çaLışacak ?

20100319222425%21Mini_CD_vs_Normal_CD_comparison.jpg

Bu ŞekiLde 1 Mini Cd ve 3G Çekim Aletim İle Programı Çalıştırabileceksiniz . Programı 3 Güvenlik Duvarıyla Korumaya Aldım . Kurulumda 3 Şifre isteyecek . o 3 Şifreyi benim verdiğim kişiler acabılecek anca .

Dağıtım Nasıl oLacak ?

Emniyet Tarafından İllegal Yazılım oLarak GörünebiLir . Bu Riske Karşın Riski Göze Alan Kişiler Şimdilik Belirlediğim 150 € [ Yurt Dışı İçin ] ~ 200 TL Ödemeyi Yaptıktan Sonra Cihazı Kullanabilecekler . İnternetten Paylaşımını Yapmıyacagım Demosu biLe oLSa . Video Çeker Koyarım O Kadar ;) Bu Zamana Kadar Üstümden Cok Para KazandıLar Çünkü ;)

Cihaz Hadi Çalışmazsa ?

İşletim Sisteminizden Kaynaklanan Sorun oLmadığı Sürece Cihaz Sorunsuz Çalışacaktır . Çalışmadığı Taktirde En Geç 48 Saat İçerisinde Paranızı İade Ediyorum .

Boş Durmak Yok ;)

Güvenli Günler / Selametle

---> Bluetootes v.1 ~ Cep Telefonuna Uzaktan Erişim Programım ~ Beta + Tanıtım

Bu Sistem ile Artık Bluetooth Olan Telefonlarda Bluetooth Acık oLmaSı Durumunda Kişinin Bilgilerine uLaşabiLeceksniz .
Ne biLgiLeri BunLar ?

MesajLarını OkuyabiLir .

Rehberini Kontrol EdebiLir .

Kontörünü Biraz daha geLiştirdiğim Taktirde kuLLanabiLir .

GaLerideki ResimLeri GörebiLirsiniz .

Hatta İzinsiz Dosya DownLoad biLe YapabiLirsiniz .

yani nedense aklın hep milletin gizlisini saklısını araştırmaya yarıyor ..

emniyetin işine yarar bu prog. ama bunu kötü amaçla kullanmak isteyenler de çok olur

yani nedense aklın hep milletin gizlisini saklısını araştırmaya yarıyor ..

emniyetin işine yarar bu prog. ama bunu kötü amaçla kullanmak isteyenler de çok olur

Başarmak aynı şeyleri tekrar yapmak değil gizli şeyleri ortaya çıkarmaktır bana göre .

Bu Tür çaLışmaLara da o yüzden giriyorum ..

Daha neLer var Kafamda neLer ..

Emniyet dırek telefon numarası ıle baglanıyor :11:

SanaLdada o yuzden payLasmak ıstemıyorum :H

Sayı iLe Üretecem, her setup dosyasına sayı verecem ve ınternete dusen programın sayısına bakıp gereklı ısleme bakacam onuda düşündüm :R

Güzelmiş Moruk ..

Tam sürümünü bekliyoruz

Çok bekLersin :11:

%100 Finish Sonunda :cool:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri