Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol`un hazırlayıp sunduğu ``Kelime Oyunu`` adlı yarışma programını

Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol`un hazırlayıp sunduğu ``Kelime Oyunu`` adlı yarışma programını

• Düzenli izliyorum

Oy: 2 33.3%
  • Hayır izlemiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Denk geldikçe izliyorum

Oy: 4 66.7%
  • Şöyle ki;

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Stinko

Kayıtlı Üye
Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol`un hazırlayıp sunduğu ``Kelime Oyunu`` adlı yarışma programını izliyor musunuz?

---> Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol`un hazırlayıp sunduğu ``Kelime Oyunu`` adlı yarışma prog

Denk geldikçe izliyorum

---> Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol`un hazırlayıp sunduğu ``Kelime Oyunu`` adlı yarışma prog

denk geldikce

Gece tekrarlarını düzenli izlerim.Çok sempatik bir sunucu,yarışmacılarla iletişimi çok iyi.

Bi ara müptelasıydım hiç kaçırmazdım ama izleyemiyorum artık

Düzenli izliyorum.

Denk geldikçe izliyorum gerçi 23 sn'de kırılan rekordan sonra izleyesim olmuyor artık.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri