BJK:4 FB:2 Türkiye Kupası Beşiktaşınn :)

MiCky

Kayıtlı Üye
pdPnKN1BsLM.jpg

IHA_20090513_53602.jpg

IHA_20090513_53606.jpg

Siyah-Beyazlı taraftarlarımız tribünlerde kendilerine ayrılan yerleri doldurarak maçın başından sonuna kadar oyuncularımıza büyük destek verdi.

Kalecimiz Rüştü Reçber, ısınma sırasında sakatlık geçirince ilk 11'de sahaya çıkamadı, yerine Hakan Arıkan kalemize geçti.

İlk anları orta saha mücadelesi şeklinde gelen maçın 6. dakikasında köşe vuruşu kullanan Tello, Yusuf Şimşek'e bıraktı. Yusuf Şimşek'in ceza sahasının dışında sol çaprazdan attığı sert şut ağlarla buluştu ve Ekibimiz, 1-0 öne geçti. 22. dakikada Bobo, kale önünde topa uzanmasına karşın dokunamayınca ikinci gol kaçtı. 27. dakikada ise Güiza, Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü kaydetti. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinin başında İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman'ın yerine oyuna dahil oldu. 56. dakikada Bobo, orta sahadan aldığı topla ceza sahasına doğru yaklaştı. Savunma oyuncularına karşın uzaktan sert ve güzel bir vuruş yapan Brezilyalı oyuncumuz, ağları havalandırarak Ekibimiz'i 2-1 öne geçirdi. 64. dakikada Tello'nun uzaktan sert şutunda rakip kalecinin müdahalesiyle top üst direğe çarpıp, kornere çıktı. 74. dakikada sol kanatta rakibinden topu söken Yusuf Şimşek ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı. Savunmadan seken topa yükselen Bobo'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Ekibimiz 3-1 öne geçti. 75. dakikada Yusuf Şimşek'in yerine Uğur İnceman oyuna dahil oldu. 80. dakikada ise bu sefer sahneye Filip Holosko çıktı ve attığı golle Takımımız'ı 4-1 öne geçirdi. 83. dakikada Bobo'nun yerine Nobre oyuna dahil oldu. 90+1. dakikada ise Alex penaltıdan attığı golle farkı 2'ye indirdi (4-2)

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Siyah-Beyazlılarımız, Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek 2008-2009 sezonu Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Alemin KRALI KİM ?

19022007carsi05ha9.png
MAÇIN AYRINTILARI
:175:​

Son düzenleme:
---> BJK:4 FB:2 Türkiye Kupası Beşiktaşınn :)

Yine biziz işte hakkımızLa aLDık Macı.

Aşk Cefa İster..26 senedir alamıyoruz bi sene daha bekleriz feda olsun sevdamıza..
takımı bu hale getirenler utansın(aragones and aziz) inşallah bu maçla beraber hatanın kimde olduğu daha iyi görülür ve gitmesi gerekenler gider bu camiadan..

Beşiktaş Umdugunu Degil Buldugunu Koparır :D:D::D

Fenerbahcelı olarak besıktas camıasını kutlarım :)

2 de 1 e cewap éi oLdu

2*2=4

hak ettiq kazandıq ama penaLtı beLeştendi o da hediemiz oLsun aRtıq

Ben Forumda DEmiştim 2-1in Açısı Fena Olacak Diye Maç Başlamadan Zaten Kupa Kimn Olacagı Belliydi:D

Seni kınıyorum bi trabzonLu oLarak beşiktaşLı oLduğun için..:p

4 senedır berabere dahı kalamadıgınız bır fenerbahce taraftarı olarak bu mac malup etmenızden ve kupadan dolayı kutlarım..

Aşk Cefa İster..26 senedir alamıyoruz bi sene daha bekleriz feda olsun sevdamıza..
takımı bu hale getirenler utansın(aragones and aziz) inşallah bu maçla beraber hatanın kimde olduğu daha iyi görülür ve gitmesi gerekenler gider bu camiadan..

Budur..

Bir Fenerbahceli Olarak tebrik Ederim Beşiktaşi

En Az Fener Kadar Severim beşiktaşı

Ama Aragones eliyle verdi Beşiktaşa

Volkan Dururken Neden Volkan Babacan ?

Neden Yasin Kadroda oLmazken Sezon

Başından beri Kodroda olmayan maldonado ?

neyse fazla uzatmaya gerek yok

beşiktaş haketti

aragonesde yardım etti

tebrik ederim , helal olsun.

Bir Fenerbahceli Olarak tebrik Ederim Beşiktaşi

En Az Fener Kadar Severim beşiktaşı

Ama Aragones eliyle verdi Beşiktaşa

Volkan Dururken Neden Volkan Babacan ?

Neden Yasin Kadroda oLmazken Sezon

Başından beri Kodroda olmayan maldonado ?

neyse fazla uzatmaya gerek yok

beşiktaş haketti

aragonesde yardım etti

tebrik ederim , helal olsun.

KatıLıyorum..

Maça Gidecektim Beşiktaş Tribününe Bir Galatasaraylı Olarak ..
Ama Sorunlar Cıktı Gidemedim..

Gönlüm Bjkden Yanaydı Tebrıkler

Babacana Gelen giden vurdu.

Helal Olsun Beşiktaş Büyüksün :)

febeye çok güldüm....komedi türü bir maç :):):)...tebrikler beşiktaş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri