''Bizim için yeni başlıyor''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin kendileri için yeni başladığını söyledi.

Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe'yi yenerek 3. sıraya oturan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Ligin geriye kalan kısmı daha da zorlu geçecek. Sezon bizim için daha yeni başlıyor" dedi

Oyuncularıma güveniyorum

Takvim'in haberine göre, Ligde Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek üçüncü sıraya oturan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ligin kendileri için yeni başladığını belirtti. Kalan maçların kendileri için daha zorlu geçeceğini belirten Sağlam, "Oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu.

Sivas maçı sakarya'ya alındı

Yeşil-beyazlılar, ligde yapacakları Sivasspor maçının hazırlıklarını dün sürdürdü. Antrenmana Serdar Aziz ve Eren Albayrak katılmadı. Bu arada Bursa'nın cezası nedeniyle tarafsız sahada yapacağı Sivasspor maçı Sakarya Atatürk Stadı'na alındı.

Özel hayata saygı

Bursaspor'un golcü isimlerinden Sercan Yıldırım, Mustafa Keçeli ile düzenlediği basın toplantısında, "Özel hayatıma karışmayın. Profesyonul biri olarak Bursa'nın başarısı için çalışıyorum" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri