Bizi Unutmayın

Gözde'

Bayan Üye
Biz hep sizlerin yollarınızı gözlüyoruz ama sizleri hiç bir zaman yanımızda bulamıyoruz lütfen bizleri barınaklarda unutmayın.

d351q.jpg

---> Bizi Unutmayın

Yanlış kişileri bekliyorsun kedicik, sana yardım eden yine senin cinslerin olur bizlerden yardım beklemek hata...,

Teşekkürler gözdecim +

---> Bizi Unutmayın

Yanlış kişileri bekliyorsun kedicik, sana yardım eden yine senin cinslerin olur bizlerden yardım beklemek hata...,

Teşekkürler gözdecim +

Ufacık bi sevgiye muhtaçlar ya, hiç birimizin istediği maddi şeyler değil. Artık belediyeler gelişti, maddi konuda yardım onlar tarafından sağlanıyo(ne kadar hala ihtiyaç olsa da)

Ama insanların verebilcek sevgileri bile kalmamış.

Rica ederim, ben teşekkür ederim

---> Bizi Unutmayın

Verebilecek sevgilerimi , İnsanlar kendi türlerine sevgi saygı gösteremezken hayvan sevgisini beklemek ,Ateistin Allah Bir'dir demesine eşdeğer. Teşekkürler canım .

---> Bizi Unutmayın

Bir de barınaklarda alırken seçenler var. Öyle de olmamalı.

Aynen, kedinin bi gozunun kor oldugunu farketmeyip geri getiren vardi
Insan hic mi alismaz ki onu dusunuyorum her seyi gectim
Sokakta on dakka seveyim diye yanina oturup bibucuk iki saat yanindan ayrilamadigim kopekler var ya ne bileyim
Koskoca bi gununu iki gununu geciriysun, gece yanina geliyo yatiyo falan sevimlilikler yapiyo, ve geri getirebiliyosun

---> Bizi Unutmayın

O şekkil bir köpek sevgisi var içimde barınakları da geçtim sokakta sahipsiz köpekleri sahiplenirim hep.

---> Bizi Unutmayın

Evet bahsetmistin, ne hos pis mis diyip gecmiyo : )
Sadece yoldakilrr degil, barinaklar da var
Gidilmeli

Annem.bahceye olsun yada bilirsiniz mahallelerde copnkutisi vardir onlarin yanina herzaman artik yemekleri koyar su koyar. Hatta izmirde 6 ay kaldigi zamanlarda ozellikle balik filan gidip alirdi. Ama hollandaya geri gekdiginde bakan olmadiklari icin dagiliyorlardi.
Simdi temelli gidecek susuz birakmaz annem yemekleri asla cope atmaz bir kaba koyup copun yanina koyar orda kediler kopekler yer.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri