Bizi de bulur mu ölüm? bir zikir sırasında

---> Bizi de bulur mu ölüm? bir zikir sırasında

o aletle dalga gecenler var.

ALLAh bizlerde ALLAH yolunda olumu nasip etsin. (kendi adima).

Dilimizden hic eksik etmemeliyiz Rabbin adini...hani nasil dilin bi saritakılır uzun sure farkında olmadan mırıldanirsin kendi kendne heh işte oyle dilimiz alişkanliktan kendi kendine zikre devam etmeli..

o aletle dalga gecenler var.

ALLAh bizlerde ALLAH yolunda olumu nasip etsin. (kendi adima).

Hiç önemli değil yeşilcim, bu hep böyle olmuştur ve böyle olacaktır, Bu yolda insanlara deli denmedikçe veli olamazlar demiş büyük bir zat...Varsın dalga gecsinler şahsen hiç umrumda bile değil) Bende de var bunlardan, ve biraz daha farklısından...istanbuldan almıştım ilk kez, o yüzden hatırası vardır bende...Tesbihi heryerde kullanamadıgın için bu aletler pratik, arabada yolda heryerde çekebilirsin...Burada şehit olan ablanın yaptıgı gibi kimseye göstermeden sessiz sessiz çekersin tesbihlerini..Ne mutlu böyle ölebilene...Allahın ismini anabilene

Dilimizden hic eksik etmemeliyiz Rabbin adini...hani nasil dilin bi saritakılır uzun sure farkında olmadan mırıldanirsin kendi kendne heh işte oyle dilimiz alişkanliktan kendi kendine zikre devam etmeli..

Evet zikir olsun salavat olsun tekbir olsun herbiri degerli herbiri herkese nasip olmayan sözler...Allah herkese kendi ismini anmayı nassip etmez anabiliyorsak degerliyiz demektir

amin,
bizde tr'den anneme almistik. ama cok kucuk oldugu icin annem goremiyordu
o tesbih sayesinde benim 4 ve 2 yasindaki yegenim ALLAH'i zikir ediyordu.

birde bismillah ve elhamdulillah diyen bardaklar var ya, onlarlada cok dalga gecenler oldu ama ben oyle gormuyorum.
bir cocuga su icerken besmele cekmenin ve ictikten sonra elhamdulillah demeyi ogretmenin guzel ve onlar icin eglenceli bir yonu.

onemli olan nasil baktigin olaylara. ben o bardaga mesela cocuklar icin iyi bir ogretim olarak goruyorum. ama cogu kisi ismarlama din olarak goruyor.
nasil ki ingilizceyi cocuklara oyunlarla ogretmeye gayret gosteriyor egiticiler, nasil ki birsuru ciaz alet var oyun adinda ingilizce ogreten yada baska bir dil ogreten bu bardakta ondan farksiz.
digeri modern cagin ogretim seti oluyor, bardak, tesbih ise ismarmala din oluyor :)
insanlar bukadar basit dusunuyor.

sızı bılmıom ama benı bulmayacagını bılıom allah gunahlarımızı affetsınn..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri