Gizemmm
Bayan Üye
Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Edouard Cisse, kariyerindeki ilk şampiyonluk için elinden geleni yapacağını söyledi. Devre arasında takıma katılan Fabian Ernst ile iyi bir ikili olduklarını belirten Fransız futbolcu, “Ernst’in benim yerine transfer edildiğini düşünülüyordu. Ancak öyle olmadı. Birlikte görev yaptığımız maçlarda, takıma ne kadar katkı sağladığımız ortada... Bu sadece benim değil, herkesin ortak görüşü. Elimden geleni yapmaya hazırım. Kariyerimde şampiyonluk yaşamadım. Ancak bu sezon, bir ilki başarabilirim” dedi.
Fenerbahçe sınavı çok önemli
Derbide de forma beklediğini dile getiren Edouard Cisse, “Fenerbahçe orta sahada sıkıntı yaşıyor. Eğer Ernst’le birlikte oynarsak, bu bölgeyi ele geçiririz. Şampiyonluk için en önemli karşılaşmalardan biri, Fenerbahçe sınavıdır” ifadesini kullandı.
Fenerbahçe sınavı çok önemli
Derbide de forma beklediğini dile getiren Edouard Cisse, “Fenerbahçe orta sahada sıkıntı yaşıyor. Eğer Ernst’le birlikte oynarsak, bu bölgeyi ele geçiririz. Şampiyonluk için en önemli karşılaşmalardan biri, Fenerbahçe sınavıdır” ifadesini kullandı.