"Bize destek olmaları lazım"

` Nur ~

Bayan Üye
İkoncan'ın sevgilisi milli sörfçü asparagas haberlerden dertli

Geçtiğimiz gün Kanyon’da Eda Taşpınar ile milli sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu’na rastladım. Bora, “Abi seni gördüğüm iyi oldu” diyerek sinirli bir şekilde babası için yazılan haberlere ateş püskürdü. Geçen gün bir gazetede bir köşe yazarı, “Bora Çağla’yı döver” başlıklı yazısında Bora’nın babasının gazetecilere “Çağla’yı şampiyon yazıyorsunuz. Ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Burada bir tek şampiyon var, o da benim oğlum. Çağla’nın resmi yarışlarda başarısı yok. Sadece sponsor bulmak için bunları kendi uyduruyor” dediğini yazmış. Bora da bu konuda, “Sen hep doğruları yazıyorsun” diyerek sitemini şöyle dile getirdi: “Haberi yazan bayan konuyu bana sorma gereği bile duymadı. Babam 60 yaşında bir profesör. Böyle şeylerle alakası olmaz. Bir erkek sporcuyla bayan sporcuyu kıyaslamak ancak cahil birinin işi olabilir. Madem babam gazetecilere bu demeci vermiş, neden o zaman o gazeteciler bu haberi yapmamış! Böyle şeyler sporcuları demoralize eder. Biz milli sporcularız, bizim gibi sporcuları sansasyonel haber yapacağım diye asparagas haberlere meze yapacaklarına, destek olmaları gerekmez mi?”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri