biz mi bişeyler yapsak ...

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Otobüste oturmadan güneşin hangi tarafa geleceğini hesaplayıp devamlı yanlış tarafa oturma mevsimi.

-Allah senin belanı vermeyecek galiba ya, biz mi bişeyler yapsak napsak ...

-"Hep saz çalıp, şarkı söyleyen Ağustos böceğinden yana oldum; o çalışkan karıncaya hala gıcığım."

-"Cebime koyduğum kulaklığı mı çözmeye çalışıyorum, atomu mu parçalıyorum belli değil!"

-Kış geldi hala evde sinek var, inat etmişler montla uçuyorlar...

-Hindistan'da ö k ü z ler anayollara çıkınca trafik duruyormuş! Bizde de öyle..

-Millet deri mont giyince brad pitt'e benziyor.. Ben giyiyorum bildiğin çiçek abbas.

-Babam uyurken ; Şşş sessiz olun babanız daha kalkmadı.Ben uyurken ; Haydi halay çekelim. Süpürge açalım.

-Dünyada milyon tane solak var. Adam hala "aaa sen solak mıydın?" diye şaşırıyor. Sanki kolum yok, 6 tane gözüm var. Öyle bi şaşkınlık.

-Türk kızı yağmur yağınca kahvesini alıp kitap falan okumaz; Balkona 120 km hızla koşup çamaşırları toplar. Kendinize gelin.

Son düzenleme:
---> biz mi bişeyler yapsak ...

Dünyada milyon tane solak var. Adam hala "aaa sen solak mıydın?" diye şaşırıyor. Sanki kolum yok 6 tane gözüm var. Öyle bi şaşkınlık.

bunu cok yaşadım :D ayrıca +rep hepsi cok iyiydi :)

"Babam uyurken ; Şşş sessiz olun babanız daha kalkmadı.
Ben uyurken ; Haydi halay çekelim. Süpürge açalım."

Bayıldımm bayıldım buna. :D

-Otobüste oturmadan güneşin hangi tarafa geleceğini hesaplayıp devamlı yanlış tarafa oturma mevsimi.

hahahahaha

-Hatalarımdan aldığım en büyük ders; "Yine olsa yine yaparım"dır. İstikrar önemli...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri