Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık , Hızlıydık Duramadık ;)

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye

Elimden Geldigince Bilmediginiz Ve Güzel Olan İletileri Yazmaya Çalıştım.[/COLOR]

Umarım Begenirsinz.

Kimi Mal Mülk Peşinde, Kimi Şan Şöhret Peşinde, Kimi Kız, Kimi Erkek Peşinde Bilmiyorlar ki AZRAİL HEPIMİZİN Peşinde..

Müslümana 3 Günden Fazla Küs Kalmak Yok Dediler..Aylardır Yoksun,,Söyle Sevgili Kafirliğin'mi Tuttu..!

Ben simdi sensizliğin provasındayım ,bitdiginde sen bile ayakta alkışlayacaksın .)

Bensizlik koyarsa sana, adımı koyarsın oğluna ;)

Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık , Hızlıydık Duramadık ;)

Dertleşmenin ne olduğunu unutmuş herkes. Derdimi kime anlatsam 'Boşver takma kafana' deyip geçiştiriyor.

Unuttum deme, uzaktan birini gördüğünde ona benzetip yüreğin ağzına gelmedimi hiç ?

Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır?

Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız;
Göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır...

Otobüs duraklarına yazdım adını iri harflerle ve 'gelecek var' diye bağırdım.. 'İnecek var' diyenlere inat..

Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız.

Düşüncemin kılığını değiştirmektense, susmak, benim için daha kolay olacak..''

Para mühim değil, daha evvel de beş para etmez insanlar için milyon dolarlık hüzünler yaşadık biz...

Yaptığım herşeyin basit bir açıkLaması var.
- Canım öyLe istedi ...

Senin doğru söylediğine inanan birisine yalan söylemen, en büyük hainliktir .
- Hz. Muhammed (S.a.v.)

Gitmek gerekir bazen;
İçindeki büyük acılarla, arkana bile dönüp bakmadan.
..

Hayattan keyif almak için beklemeye gerek yok, bulunduğumuz her anın tadını çıkarmak yeterlidir.

"Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm."

"Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden ve gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan; fakat benim aşkımdan kuşkulanma!

Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız her şey için zamanı suçlarız. Oysa unutma ki; Zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri