biz iki asıkdık...

AberYY

Bayan Üye
biz iki asiydik....sen benim inandığıma asi ben seninkine.nasıl kesişti yollarımız ve neden?
kimdin?
neden bu kadar içime sindin?
peki şimdi neyimsin?
sorularımla oyunlar oynarken sen hep benimlesin sanki.oysa mesafeler arttıkça artıyor.
en çok sana kıyamazken en çok seni acıtıyorum.ve senin ağır sözlerin hep beni buluyor.
nesin sen
bir dost,
arkadaş
ya da sevgili...?
adı konulmamış bir sevgi bu
ve gizli

senin sırların yoktur,benim de gizlenmişlerim.ama anlıyorum ki en büyük sırrım sensin ve seninki de benim.belki asi kelimesini yüklenmiş iki aşk korkağıyız biz...keşke "birbirimize bir kaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık"

mutluluğum için beni yaralama hakkını kendinde bulurken,mutluluğum için hayatıma girme hakkını göremeiyorsun kendinde.ve seni deliler gibi kıskanan ben seni teslim ediveriyorum başka ellere...
belki hiç yakışmadık,belki tırtıklarımız bile birebir uydu birbirine...tek bildiğim seni seviyorum...her ne kadar şeklini,büyüklüğünü,adını bilmesem de...

Şimdi uzak bir şehrin en karanlık mazhenini bekliyor sevgim.Çünkü karanlıklarda aydınlanıyor gizemim...yanlışa olan tutkuların arasında doğru olan benim aslında...bilmiyorsun ve belki hiç bilmeyeceksin.
bekledim,sonsuza kadar bekleyemem yalan söylemem sana bilirsin...
geldin, geldin...
yoksa ansızın gideceğim....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri