Bitecek Elbet Bu ŞAFAK

abanas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 7 aylık askerim daha 8 ayım var sanırım bitiremicem bu kalan şafağı çok daraldım son günlerde aramızda asker kerdeşlerimiz vardır elbet bize biraz moral bulduracak nasihatta bulunrmusunuz ?

---> Bitecek Elbet Bu ŞAFAK

Öncelikle aramıza hoşgeldin, hayırlı teskereler kardeşim.. :)

Bende 'bitmez bitmez' diyodum.. Ama herşeyin bi sonu olduğu gibi askerliğinde sonu var elbet..

Ne mutlu sana ki sağ salim yarısını bitirmişsin.. Geriye öbür yarısı kaldı.. :)

Ben askerliğimi yaptım. (90/2 :)) Benim sana söyleyebileceğim tek şey: SABIR!

Kafana hiçbir şeyi takma..

Ve her zaman mutlu ol. Askere gitmeyi çok isteyipte gidemeyenleri düşün.. ;)

Haklısın kardeşim bitcek ama bir yanda ailem bir yanda yar ahhh ahhh.... 4 duvar arasındayım sanki na saatler ilerliyor nede günler allahm sonumu hayırlı etsin,he bide bunu yapan ailesinden sevdiklerinden tek ayrı kalan ben değilim bunu biliyorum ama ne biliyim sanırım sorunlu biriyim ben :(

hayırlı teskereler kardeşim..benimde kardeşim asker sen baya kolaylamışsın...bizim daha yeni gitti dagıtım izninden...bugun 1 hafta oluyor teslim olalı...daha 1 yılı var...tunceli hozatta...demek istedigim siz iyi olacaksınız sabredeceksiniz ki bizlerde burada iyi olalım...Allah yardımcınız olsun vatan borcu bu ödenmezse olmaz...sag salim gidip gelin inşallah üzülme sıkıldıgın zamanlarda dua et emin ol daha huzurlu olacaksın

Saolasın kardeş,kolayladık ama sabır gerekiyor biraz daha o da bende yok işte ığdırda yapıyorum bende

Arkadaşlar 7 aylık askerim daha 8 ayım var sanırım bitiremicem bu kalan şafağı çok daraldım son günlerde aramızda asker kerdeşlerimiz vardır elbet bize biraz moral bulduracak nasihatta bulunrmusunuz ?

ben askere 28 yasinda gittim,evliydim ve bir oglum vardi
once hatay,ardindan tuncelide askerlik yaptim
ayni zamanda erkek kardesimde askerdi
ve tuncelideyken evimi sadece 5 kere arayabildim
cep telefonu cekmeyen dogal olarak ineterneti olmayan bir bolge de
askerlik hyatimda hic carsiya cikmadim cunku carsi yoktu :D

ben askere 28 yasinda gittim,evliydim ve bir oglum vardi
once hatay,ardindan tuncelide askerlik yaptim
ayni zamanda erkek kardesimde askerdi
ve tuncelideyken evimi sadece 5 kere arayabildim
cep telefonu cekmeyen dogal olarak ineterneti olmayan bir bolge de
askerlik hyatimda hic carsiya cikmadim cunku carsi yoktu :D

sanırım yaptığım askerlik değil :) 24 saat netm var + telefonum ve hafta içide dahil olmak üzere çarşıya çıkabilme ihtimalim tek sıkıntnm ufak biryerde olmak ve o yerde bir cezaevi... ben cezaevi askeriym

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri