asm
Bayan Üye
bitanem!
seni her anımda özlüyorum.gözlerin gitmiyo gözlerimin önünden.
seninle gecen her saniyem,ellerinin ellerimde olması benim için o kadar büyük bir mutluluk ki...
sükürler olsun diyorum içimden,
şükürler olsun ki yanımda,mutluyuz,bizi hiç ayırma Allahım!
ona bu kadar alışmışken,sevgisini böyle delicesine yasamışken onsuz naparım?unutabilir miyim?
gectiğim her sokakta,attığım her adımda onun izleri var!
kurtulabilir miyim hayalinden?ne olur...bizi hiç ayırma!
her gece bu duayı ediyorum.ve daha ne güzel şeyler istiyorum.
ALLAH bana cömert davranırsa bizi çok güzel günler bekliyo bitanem.
sen de dua et olur mu!her nefeste.beni hatırladığın her anda..ve şükret.her zaman hersey için...ne kadar umutsuz olsanda..
sensiz sonbaharda kurumuş bir yapraktan farksız olurum.gücüm kalmaz.rüzgar nere eserse oraya
savrulurum.yolumu bulamam...sen yanımda olursan,mutlu olursak hep baharı yasarım.
sana en güzel baharları yasatırım.bi off cekmen bile beni nasıl çaresiz kılıyo,mahvediyo bili yomusun?
dayanamıyorum seni mutsuz görmeye.keşke elimden fazlası gelse.kimsenin seni üzmesine.yüreginin incinmesine izin vermesem.
ben nasıl üzeyim seni?üzebilir miyim?kendi yüregime eziyet edebiliir miyim?
sevgimiz hiç bitmese..örnek olsak imrense herkes bize..ama hiç nazar degmesin.korusun Rabbim bizi.
kimse kem gözle bakmasın..kimsenin bizi üzmesine izin vermesin Allahım.
hersey düşlediğimiz gibi olsa.hiç hayal kırıklığına uğramasak..daha güzelini yaşasak..
en kötü anlarımızda bile elele aşsak herşeyi..kırsak mutsuzluk duvarlarını.kimse duramasa önümüzde..
kimse bize engel olamasa..hiç üzmesek birbirimizi.hep mutluluğumuz için uğraşsak..başka hiçbirşeyi sorun etmesek..ne güzel di mi bitanem..
bunların hepsi elimizde öyle deil mi?bunlar yasancak deil mi?
olumsuz şeylerden bahsetmek hiç istemiyorum.düşünmek bile istemiyorumm..
hep bunları düşünerek umut etmek istiyorum sevgilim..herşeyim..kaderim..günahım..sevabım..
cennet parçam..ruhum..iyiki varsın..karşıma çıktığın güne şükürler olsun...
SENİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ...
seni her anımda özlüyorum.gözlerin gitmiyo gözlerimin önünden.
seninle gecen her saniyem,ellerinin ellerimde olması benim için o kadar büyük bir mutluluk ki...
sükürler olsun diyorum içimden,
şükürler olsun ki yanımda,mutluyuz,bizi hiç ayırma Allahım!
ona bu kadar alışmışken,sevgisini böyle delicesine yasamışken onsuz naparım?unutabilir miyim?
gectiğim her sokakta,attığım her adımda onun izleri var!
kurtulabilir miyim hayalinden?ne olur...bizi hiç ayırma!
her gece bu duayı ediyorum.ve daha ne güzel şeyler istiyorum.
ALLAH bana cömert davranırsa bizi çok güzel günler bekliyo bitanem.
sen de dua et olur mu!her nefeste.beni hatırladığın her anda..ve şükret.her zaman hersey için...ne kadar umutsuz olsanda..
sensiz sonbaharda kurumuş bir yapraktan farksız olurum.gücüm kalmaz.rüzgar nere eserse oraya
savrulurum.yolumu bulamam...sen yanımda olursan,mutlu olursak hep baharı yasarım.
sana en güzel baharları yasatırım.bi off cekmen bile beni nasıl çaresiz kılıyo,mahvediyo bili yomusun?
dayanamıyorum seni mutsuz görmeye.keşke elimden fazlası gelse.kimsenin seni üzmesine.yüreginin incinmesine izin vermesem.
ben nasıl üzeyim seni?üzebilir miyim?kendi yüregime eziyet edebiliir miyim?
sevgimiz hiç bitmese..örnek olsak imrense herkes bize..ama hiç nazar degmesin.korusun Rabbim bizi.
kimse kem gözle bakmasın..kimsenin bizi üzmesine izin vermesin Allahım.
hersey düşlediğimiz gibi olsa.hiç hayal kırıklığına uğramasak..daha güzelini yaşasak..
en kötü anlarımızda bile elele aşsak herşeyi..kırsak mutsuzluk duvarlarını.kimse duramasa önümüzde..
kimse bize engel olamasa..hiç üzmesek birbirimizi.hep mutluluğumuz için uğraşsak..başka hiçbirşeyi sorun etmesek..ne güzel di mi bitanem..
bunların hepsi elimizde öyle deil mi?bunlar yasancak deil mi?
olumsuz şeylerden bahsetmek hiç istemiyorum.düşünmek bile istemiyorumm..
hep bunları düşünerek umut etmek istiyorum sevgilim..herşeyim..kaderim..günahım..sevabım..
cennet parçam..ruhum..iyiki varsın..karşıma çıktığın güne şükürler olsun...
SENİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ...