Bismark Filetosu (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
BİSMARK FİLETOSU

Tavaya yarı yarıya zeytinyağıyle sadeyağ koymalı ve süt danası filetolarının her iki yüzünü iyice kurutmadan pişirmeli. (Filetolar kanlı kalacaktır.) Pişen filetoları tuzlayıp biberledikten sonra sıcak yerde tutulan servis tabağına yan yana yerleştirmeli. Filetodan kalan yağlı suya bir tatlı kaşığı yağ kattıktan sonra fileto sayısı kadar sahanda usulüyle yumurta pişirmeli ve her filetoya bir yumurta oturttuktan, kalan yağı üzerlerine döküp kızarmış veya sote edilmiş patatesle de servis tabağını süsledikten sonra servis yapmalı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst