~AnıL~
Kayıtlı Üye
Bir gün bisikletimle giderken önüme yine benim gibi bisekletle dolaşan bir bayan çıktı. Yol fazla geniş değildi ve karşı karşıya geldik bir anda. Arkasından ben yol vermek için hafifçe sağa çekildim, kızda aynı yöneyöneldi. Bende sola çekiliyim derken o da ne! kız yine önüme çıktı. Ben bi sağ bi sol yaparken, kızda aynı şekilde bir türlü yanımdan geçemedi ve sonunda çarpıştık yere düştüm. (Ben gerçekten çok kötü düştüm, kızda pek bişi yoktu) Ben elim, dizim ve kolum kan içinde kalkmaya çalışırken, kız " *****! sen ne yapmaya çalışıyorsun? " dedi ve ardından "baaabaaa" diye bağırdı. ( o ana nasıl bağırdığını kelimelerle ifade edilmek zor) Bir baktım ki etrafta oturanlar toplanmaya başladı ve daha bir dakika geçmeden kızın babası yanımıza geldi. Kız ona " baba bu ***** benim yolumu kesti ve beni yere düşürdü sapık " gibisinden bir şeyler söylerken ben baktım durumu anlatmak git gide zorlaşacağa benziyor, o anda bisikletime bindim ve topukladım arkama bakmadan ki uzun süre beni kovaladıklarını biliyorum...
NOT = ALINTIDIR.
NOT = ALINTIDIR.