Bİşey sorcağidim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Uğursuz^^

Kayıtlı Üye
ben forumda bi mesaj gönderdikten sonra yine aynı yerin görüntülenmesini istemiyorum ana konunun görüntülenmesini istiyorum ama ayarını bulamadım yardımcı olabilirmisiniz :$ pek iyide anlatamadım ama anlamıssınızdır işalah demek istedimihahaha

bakarmısınz ?

ya ben 4 kez aynı konuyu açmışım yardımcı oLurmusunz sac ve kozmetik ..:(

Ugursuz Kendı Profılıne Gırıp Son MesajLarını Arattırıp BuLabılırsın ..

ya anlatamadım demek istediğimi mesela forum oyunlarında bi oyuna mesaj yazıp gönder dediğimde forum oyunları anasayfasına çıkmak istiyorum ama forumda direk yazdığım mesaj görünüyo ve üstten her defasında forum oyunları linkini tıklamam gerekiyo görüntülemek için yinemi olmadı :|

Hımm..

oyLe bır sıstem varsa soyLe bende kurayım yada sen kodLa bana ver ben ayarlarım ..

dunyada yok oyLe bırsey :)

bende neler ıstıyorum ama ..

aslnda birde soyle olsa cok iyi olur:) konuyu actigimizda 1.sayfa degilde son sayfa gelse ve 1.sayfadaki konu icerigi yine gozukse

konuyu actigimizda 1.sayfa degilde son sayfa gelse ve 1.sayfadaki konu icerigi yine gozukse

diyen arkadaşım

Konuyu açınca zaten sayfa oLmuyor :)

dırek o sayfa gorunuyor anlamadım demek ıstedıgını

bende bakmak istedigim konu ilk sayfada cikiyor yani diyelimki oyun la alakali konudayim birsey yazabilmek icin sonuncu sayfaya gitmem gerekiyor.Bense boyle olmasada direk 1......38 misal 38.sayfa acilsa ama her sayfada yine konu icerigi gozukse

anLadım

turkce kuLLanım hatası yapmışsın bu yuzden yanlıs anladık

konuyu actigimizda 1.sayfa degilde son sayfa gelse ve 1.sayfadaki konu icerigi yine gozukse

dedın cunku

neyse soyledıgını anLadım

yapıcam dedıgını seyı ..

tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri