olumlu ve olumsuz bütün yorumlari bekliyorum...
A$Koliq ^^ Bayan Üye 26 May 2009 #4 ---> birtanede ben yapayim dedim hahaha bu adam her kafadan çıkıo
damir Banned 26 May 2009 #5 ---> birtanede ben yapayim dedim hahaha güzel olmuş yavuz seçkinin karizma yerlerde +rep abi ellerine sağlık.
---> birtanede ben yapayim dedim hahaha güzel olmuş yavuz seçkinin karizma yerlerde +rep abi ellerine sağlık.
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 26 May 2009 #7 ---> birtanede ben yapayim dedim guzeL )
Rock SouL Kayıtlı Üye 26 May 2009 #8 ---> birtanede ben yapayim dedim Dehşet-i Vahşet oLmuş :150: ELine saqLık..
' Kors@N Kayıtlı Üye 27 May 2009 #12 ---> birtanede ben yapayim dedim Adam Hollywood yıldızı olacak yakında Nam-ı sınırları aşıyo
hacon Kayıtlı Üye 28 May 2009 #13 ---> birtanede ben yapayim dedim [email protected]' Alıntı: Adam Hollywood yıldızı olacak yakında Nam-ı sınırları aşıyo Genişletmek için tıkla ... türkiyenin belkide en tanidik yüzü (net aleminde)
---> birtanede ben yapayim dedim [email protected]' Alıntı: Adam Hollywood yıldızı olacak yakında Nam-ı sınırları aşıyo Genişletmek için tıkla ... türkiyenin belkide en tanidik yüzü (net aleminde)