Adminler aynı konu içerisinde üstüste istedikleri mesaja ve aynı kişiye verebilirleraynı konuya birden fazla rep veremezsiniz keza ben bile veremiyorum kırmızı adminler ve adminler verebilir fakat aynı konu için değil
normalde rep butonu var, basiyorum degerlendir +rep veya -rep diye... bende onu soruyorum iste ornegin +20 rep nasil verebilirim.1 rep derken 1 vermezsin yeni üye değilsen.. Senin replerin yükseldikçe verdiğin replerde yükselir..
Örneğin foruma yeni üye olmuş biri +2 rep verebilir ama 1000 repe sahip biri +20 örneğin
15 kez rep vermek degil 15 rep birden vermek. 15 kez rep vermek diyince 15 kere repe basmak gibi... oyle degil. cok begeniyorum +15-20 birden vermek gibiydi kastim, ashlinin yukarda yazdigi gibi... mumkunmu degilmi anlamadim.Birine rep verdikten sonra aynı kişiye tekrar rep verebilmeniz için başka bir üyenin mesajını değerlendirmeniz gerekmektedir.
Ayrıca bir konuyu beğenen biri neden 15 kez rep versin orasıda garip ama neyse.
aynı konuya birden fazla rep veremezsiniz keza ben bile veremiyorum kırmızı adminler ve adminler verebilir fakat aynı konu için değil
Adminler aynı konu içerisinde üstüste istedikleri mesaja ve aynı kişiye verebilirler
Senin replerinle ilgili bir durum onormalde rep butonu var, basiyorum degerlendir +rep veya -rep diye... bende onu soruyorum iste ornegin +20 rep nasil verebilirim.
evetistedikleri mesajlara verebiliyor onu biliyorumda tek bir mesajına verilmiyor
15 kez rep vermek degil 15 rep birden vermek. 15 kez rep vermek diyince 15 kere repe basmak gibi... oyle degil. cok begeniyorum +15-20 birden vermek gibiydi kastim, ashlinin yukarda yazdigi gibi... mumkunmu degilmi anlamadim.
benim icin repler onemli degli. yani benim aldigim repler ama cok cok begendigim bir konuya fazla rep vermek isterim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.