birsey soracagim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
hani rep veriyoruz ya, bir seferde 1 den fazla rep verebilme imkanimiz var mi?
mesela bir konuyu cok begeniyorum 10-15 rep vermek istiyorum mumkunmu? mumkunse eger, nasil?

simdiden vereceginiz cevap icin tsk ederim.

---> birsey soracagim...

bir kişiye üst üste vermek istiyorsan başka birine ver tekrar geri dön o üyeye ver bunu dönüşümlü yaparsan olur

---> birsey soracagim...

yok...
bir anda soyle 10-15 rep verilirmi diye merak ettimde..
oyle ugrasamam :)

---> birsey soracagim...

1 rep derken 1 vermezsin yeni üye değilsen.. Senin replerin yükseldikçe verdiğin replerde yükselir..
Örneğin foruma yeni üye olmuş biri +2 rep verebilir ama 1000 repe sahip biri +20 örneğin

---> birsey soracagim...

Birine rep verdikten sonra aynı kişiye tekrar rep verebilmeniz için başka bir üyenin mesajını değerlendirmeniz gerekmektedir.

Ayrıca bir konuyu beğenen biri neden 15 kez rep versin orasıda garip ama neyse.

---> birsey soracagim...

aynı konuya birden fazla rep veremezsiniz keza ben bile veremiyorum kırmızı adminler ve adminler verebilir fakat aynı konu için değil

---> birsey soracagim...

1 rep derken 1 vermezsin yeni üye değilsen.. Senin replerin yükseldikçe verdiğin replerde yükselir..
Örneğin foruma yeni üye olmuş biri +2 rep verebilir ama 1000 repe sahip biri +20 örneğin
normalde rep butonu var, basiyorum degerlendir +rep veya -rep diye... bende onu soruyorum iste ornegin +20 rep nasil verebilirim.

Birine rep verdikten sonra aynı kişiye tekrar rep verebilmeniz için başka bir üyenin mesajını değerlendirmeniz gerekmektedir.

Ayrıca bir konuyu beğenen biri neden 15 kez rep versin orasıda garip ama neyse.
15 kez rep vermek degil 15 rep birden vermek. 15 kez rep vermek diyince 15 kere repe basmak gibi... oyle degil. cok begeniyorum +15-20 birden vermek gibiydi kastim, ashlinin yukarda yazdigi gibi... mumkunmu degilmi anlamadim.
benim icin repler onemli degli. yani benim aldigim repler ama cok cok begendigim bir konuya fazla rep vermek isterim.

aynı konuya birden fazla rep veremezsiniz keza ben bile veremiyorum kırmızı adminler ve adminler verebilir fakat aynı konu için değil

ashli yukarda 1000 den fazla repin varsa verebilirsin yazmis

( ben yanlis anliyorum galiba) anlamadim ben :)

neyse onemli degil...

---> birsey soracagim...

15 kez rep vermek degil 15 rep birden vermek. 15 kez rep vermek diyince 15 kere repe basmak gibi... oyle degil. cok begeniyorum +15-20 birden vermek gibiydi kastim, ashlinin yukarda yazdigi gibi... mumkunmu degilmi anlamadim.
benim icin repler onemli degli. yani benim aldigim repler ama cok cok begendigim bir konuya fazla rep vermek isterim.

Soruyu diğer manasında sormuşsun gibide gelebiliyor.
Neyse şu an rep sayınız tahminimce ;

20 repe denk geliyor yani şu an 1 kez rep ver tuşuna bastığında o kişiye 20 puan gidiyor. Bu puanları arttırmanın tek yolu sana verilen replerin artması. Yani senin replerin arttıkça vereceğin puanlarda artacaktır.

---> birsey soracagim...

Başka yardımcı olabileceğimiz bir konu varmıydı ?

Son düzenleme:
---> birsey soracagim...

yok tsk ederim. aciklaman gayet acik ve net olmus. tsk ederim..

anladim...

---> birsey soracagim...

Rica ederim her türlü sorun ve görüşlerizde bu bölüme konu açıp yardımcı olmamızı bekleyebilirsiniz.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri