Birkaç Tane Soru Yönelticem ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geleceğe Dönüş

Kayıtlı Üye
İlk olarak sitede bi konu açacağım diyelim.Açıklamaların arasına smilesler kaynayıp okuyucunun anlayamamasını sağlıyor.Smilesleri konu açarken nerden kapıcam?

Teşekkür butonu sitede bulunmuyor mu?Bnim için zararı yok ama affınıza sığınarak nedenini öğrenebilir miyim?Bi neeni yoksa eklenebilir mi acaba sorabilir miym??

Tam Yanıtını alamadım ama duslerforum msn botunda msn adresi vermek-istemek vs. yasak mı?Yasak ise cezası nedir?Ban mısır?Süresiz midir?Gruptan atılma mı dır?

Signatür ayarlarımızdaki satır sınırını öğrenebilir miyim?2 mi?3 mü?4 mü?5 mi?6 mı?7 ve üstümü?Söyleyebilir misiniz lütfen
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif
icon11.gif

1-)

2-)yöneticler cevaplar:D
3-)yöneticiler cvp verir:Dgaliba msn vermek heryerde yasak :D
4-)erkeklerde satır sınırı 8 bayanlarda bilmiyorum ama adaletsiz bir signatür ayarı var gibime geliyor:D

İlk olarak sitede bi konu açacağım diyelim.Açıklamaların arasına smilesler kaynayıp okuyucunun anlayamamasını sağlıyor.Smilesleri konu açarken nerden kapıcam?

Akın Gerekli Aciklamayı Yapmis.

Teşekkür butonu sitede bulunmuyor mu?Bnim için zararı yok ama affınıza sığınarak nedenini öğrenebilir miyim?Bi neeni yoksa eklenebilir mi acaba sorabilir miym??

Sitemizde Paylasım Zaten Az Ve Geyik - Komik Icerikli Konular Fazla Ilgi Görmüyor Eger Tesekkür Button'unu Koyarsak Hic Yorumda Olmaz Herkez Tesekkür Eder Gecer..

Tam Yanıtını alamadım ama duslerforum msn botunda msn adresi vermek-istemek vs. yasak mı?Yasak ise cezası nedir?Ban mısır?Süresiz midir?Gruptan atılma mı dır?

Evet Yasak. Sitemizde MSN - Web Adresi ( Icerik Farketmez ) Kesinlikle Yasak Forum Kuralları DuslerForum Msn Botundada Gecerlidir. Reklam - MSN Vermek Cezası Bandır.

Signatür ayarlarımızdaki satır sınırını öğrenebilir miyim?2 mi?3 mü?4 mü?5 mi?6 mı?7 ve üstümü?Söyleyebilir misiniz lütfen

7 Idi Galiba..

O Konu Hakkinda Tam bilgi Sahibi Degilim Özkan Gelince Net Bi Cevapla Dönerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri