Birinden Karşılıksız hoslanıyorum ne yapmalıyım

34kerem

Banned
Arkadaslar merhaba ben bi kızdan cok hoslaniyorum ilk hoslandigim kisiydi ve hala oyle cocukluktan beri hoslaniyorum 7-8 sene falan oldu ona karsı ilgi duymaya basladıgıma am kız benden hoslanmıyor platonik ask yani hatta kız benden nefret ediyo kiz akrabamiz olur b ona cıkma teklifi ettim kabul etmedi ben cok yakısıklı da degilim ne yapmalıyım bana ne önenirsiniz ?

---> Birinden Karşılıksız hoslanıyorum ne yapmalıyım

Ah be guzel kardesim ne diyeyim ben sana. Sen yapcagini yapmissin zaten. Olmadi bi sigara yak mutluluklar dile :)

bence platonik olarak kalmalı böyle sevmeye devam et

Şansını Zorlama Derim ..

Boşver .. Geri Çekil ..

Üzülmektense bunu yapman senin için daha sağlıklı olur..

Sevmeye dev edrse uzulur. Zararin neresinden donersen kardir. Askini kalbine gom usta zamanla nasil olsa gecer

Yengesinin kardesiyle cıktı sonra benim kuzenimle çıktı benim o kızı ne zamandan beri sevdigimi biliyolar ama yinede umursamıyolar tmm yakısıklı degilim ama benimde sevmeye hakkım var demi kızda biliyo benim onu cocukluktan beri sevdigimi bi ara kız benimle konusuyodu sonra birden engel attı anlamıyorum valla hic anlamıyorum

Yengesinin kardesiyle cıktı sonra benim kuzenimle çıktı benim o kızı ne zamandan beri sevdigimi biliyolar ama yinede umursamıyolar tmm yakısıklı degilim ama benimde sevmeye hakkım var demi kızda biliyo benim onu cocukluktan beri sevdigimi bi ara kız benimle konusuyodu sonra birden engel attı anlamıyorum valla hic anlamıyorum

Senin onu sevdiğini bilmesi bir şeyi değiştirmez. Belli ki sennle konuşma nedeni kuzeninmiş..
Böyle birinden sana hayır gelmez..

Üstelik sana değer verse engel de atmazdı..

Kaçan kovalanır derler .. Kovalamayı bırak.. Kızlar birileri tarafından sevilmekten ve kovalanmaktn hoşlanır bu erkekler içinde geçerli..

Sen bırak peşini cool takıl .. Sen umursama değer verme yüz verme selam verme ..

Sen kovalama .. Akışına bırak .. Kafanı biraz rahatlat ..

Senin onu sevdiğini bilmesi bir şeyi değiştirmez. Belli ki sennle konuşma nedeni kuzeninmiş..
Böyle birinden sana hayır gelmez..

Üstelik sana değer verse engel de atmazdı..

Kaçan kovalanır derler .. Kovalamayı bırak.. Kızlar birileri tarafından sevilmekten ve kovalanmaktn hoşlanır bu erkekler içinde geçerli..

Sen bırak peşini cool takıl .. Sen umursama değer verme yüz verme selam verme ..

Sen kovalama .. Akışına bırak .. Kafanı biraz rahatlat ..

Tmm anladım saoll...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri