karagümrük
Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uşak Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Uşak ekibi son olarak, Fenerbahçe Alt yapısında A2 Takımında geçen yıl 30 maç oynayan ve bir haftadır Uşak Belediyespor antrenmanlarında bulunan Birindar Güneş ile anlaştı.
Birindar oyun yapısı olarak her bölgede oynayabilecek kabileyette olduğundan joker oyuncu olarak nitelendiriliyor. Genç oyuncu olması sebebiyle istikbali görünen Birindar, Uşak Belediyespora kendimi kanıtlamaya geldim, takımda ortam mükemmel, hedefimiz de var. Takıma geç katıldım ama formayı alıp, şampiyon takımın oyuncusu olacağım dedi.
Uşak Belediyespor 2. Başkanı Önder Yıldız ise, ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Takımımızın hazırlık maçlarında gösterdiği oyundan memnunuz. Uşak iline profesyonel bir takım kazandırmaktan başka hedefimiz yok. Tüm uşak halkı bu sezon maçlarda yanımızda olsun istiyoruz dedi.
Editörün Notu: Bu haberi okurken siz de eminim benim gibi, bu nasıl bir isim? diyeceksiniz. Birindar, Kürtçe bir isimdir ve yaralı anlamına gelmektedir.