edit bann
Hira Bayan Üye 25 Tem 2009 #3 ---> Biri İkO mu dedi? okan bayülgenimsi...hadi neyse güzel fotoğraflar
Salvo Kayıtlı Üye 25 Tem 2009 #4 ---> Biri İkO mu dedi? Kardeşim sen cambaza Benziyorsun :s Alla alla :s asb
R RaPizM^^ Bayan Üye 25 Tem 2009 #5 ---> Biri İkO mu dedi? *MyPop' Alıntı: Kardeşim sen cambaza Benziyorsun :s Alla alla :s asb Genişletmek için tıkla ... benzemio kopyası:| cambaz deilmi bu ya :|
---> Biri İkO mu dedi? *MyPop' Alıntı: Kardeşim sen cambaza Benziyorsun :s Alla alla :s asb Genişletmek için tıkla ... benzemio kopyası:| cambaz deilmi bu ya :|
İkO Banned 25 Tem 2009 #6 ---> Biri İkO mu dedi? =)ımm kardeşimde bu sitedeymiş demekki=) ikiziyim=)memnun Oldum=) sakaLLı versiyon=)
---> Biri İkO mu dedi? =)ımm kardeşimde bu sitedeymiş demekki=) ikiziyim=)memnun Oldum=) sakaLLı versiyon=)
Salvo Kayıtlı Üye 25 Tem 2009 #8 ---> Biri İkO mu dedi? Osun sen ya :S Neyse Sohbet olmasın.. Sohbette Devam edin
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 25 Tem 2009 #10 ---> Biri İkO mu dedi? birinci resimde kaşların azcık kısa.. diğerlerinde kalın ? :s ne iş laa : s gözler bile farklı : s Son düzenleme: 25 Tem 2009
---> Biri İkO mu dedi? birinci resimde kaşların azcık kısa.. diğerlerinde kalın ? :s ne iş laa : s gözler bile farklı : s
İkO Banned 25 Tem 2009 #11 ---> Biri İkO mu dedi? shopdan oluyo kalınlık kısalık=)gölgelenme yapınca=) bi iş yok=)
sleepless Bayan Üye 25 Tem 2009 #12 ---> Biri İkO mu dedi? grür grmez aa bu da çilekeşin solistine benziyo dedim, ki cambazmış :/ asb,